02-05-2023

myBrand Conclusion start business unit Quality Solutions

Deel dit bericht

SAP- en OutSystems-dienstverlener myBrand Conclusion is per 1 april 2023 gestart met de business unit Quality Solutions. Hiermee breidt de organisatie haar dienstverlening uit door vanuit de business unit te focussen op kwaliteitsmanagement. myBrand Conclusion speelt daarmee in op de toenemende vraag vanuit de markt naar ondersteuning en advies op het gebied van kwaliteit.

Organisaties kunnen nu niet alleen bij myBrand Conclusion terecht voor SAP-transformaties of low code-softwareontwikkeling, maar ook voor advies en ondersteuning op het gebied van kwaliteitsvraagstukken.

Kwaliteitsconsultancy
Kwaliteitszorg in business en IT was voorheen iets waar organisaties zelf mee aan de slag moesten. Hoewel de verantwoordelijkheid nog steeds bij de klanten ligt, draagt de business unit Quality Solutions nu bij met advies en expertise op dit vlak. Denk daarbij aan een ontzorgingsmodel voor testactiviteiten, het opstellen en realiseren van een testautomatiseringsbeleid of de inzet van testmanagers en -coördinatoren. Het opstellen van een testplan voor acceptatietesten en het betrekken en meenemen van de juiste medewerkers en opstellen van goede requirements, zijn thema’s waar klanten graag advies en ondersteuning in krijgen. Door het uitvoeren van assessments, het in kaart brengen en afstemmen van processen en het verzorgen van workshops, helpt de nieuwe business unit organisaties stappen te zetten in hun volwassenheid.

Roel Knoppers, algemeen directeur myBrand Conclusion is blij dat met deze business unit een ontbrekend puzzelstukje toe te voegen aan de dienstverlening. "Kwaliteitsmanagement is een belangrijke component om een transformatieproces tot een succes te maken. Met de nieuwe business unit wordt dit een integraal onderdeel van ons portfolio en kunnen we transformatietrajecten bij klanten kwalitatief nog beter wegzetten. Hiermee geven we gehoor aan een veelgestelde vraag door klanten, niet alleen vanuit myBrand Conclusion maar ook vanuit het Conclusion ecosysteem. Het opzetten van deze business unit past volledig bij onze missie om de best gewaardeerde dienstverlener te zijn en klanttevredenheid voorop te stellen.”


Partners