31-05-2023

Dynatrace breidt samenwerking met Red Hat uit

Deel dit bericht

Dynatrace biedt integratiemogelijkheden voor Event-Driven Ansible van Red Hat. Hierdoor kunnen klanten die het Red Hat Ansible Automation Platform gebruiken de door Dynatrace geleverde AI-inzichten en -acties integreren met Event-Driven Ansible om de inzet van DevSecOps breder te automatiseren.

Daarbij valt te denken aan het verhelpen van closed-loops, het oplossen van securityproblemen, application healing en incident response. Dit helpt platform engineering, DevOps en securityteams bij het verder optimaliseren van hun automatisering en om probleemloze en veilige digitale ervaringen te leveren aan klanten. “We hebben Event-Driven Ansible ontwikkeld met het gehele automatiseringsecosysteem in gedachten. Ons doel is om het gemakkelijker te maken om waardevolle managementsystemen te integreren met hun Ansible-investeringen”, aldus Richard Henshall, Head of Product Management, Ansible, Red Hat. “Door integraties met oplossingen zoals het Dynatrace-platform beschikbaar te maken voor Event-Driven Ansible, kunnen onze klanten sneller en efficiënter automatisering inzetten om hun ‘Day 2 operations’-doelstellingen te vereenvoudigen, voor meer efficiëntie en snellere innovatie.”

Volgens Frank Baars, Regional Director Benelux bij Dynatrace, kunnen klanten door de op AI-gebaseerde antwoorden van Dynatrace uit te breiden naar het Ansible Automation Platform hun operationele efficiëntie vergroten en tegelijkertijd de prestaties, de betrouwbaarheid en de security van hun digitale diensten verbeteren.

De integratiemogelijkheden van Dynatrace zullen binnen 90 dagen beschikbaar zijn voor klanten via de Red Hat Ansible Certified Content Collection.

Partners