29-06-2023

Snowflake breidt partnerschap met Microsoft uit

Deel dit bericht

Snowflake heeft een uitgebreid partnerschap met Microsoft aangekondigd, waardoor nieuwe productintegraties mogelijk worden op het gebied van AI, low-code/no-code applicatieontwikkeling, data governance en meer.

De twee bedrijven zullen ook nieuwe programma's implementeren om gezamenlijke go-to-market strategieën te verbeteren en de samenwerking in het veld te verbeteren, waardoor gezamenlijke oplossingen direct naar klanten worden gebracht. Als onderdeel van het partnerschap zal Snowflake zijn Azure-uitgaven verhogen, waarbij beide bedrijven gezamenlijk go-to-market-inspanningen zullen ondersteunen.

Snowflake zal de strategische initiatieven met Microsoft uitbreiden om data scientists te voorzien van AI-oplossingen, nieuwe integraties bouwen tussen de Data Cloud en Azure ML, en gebruik maken van integraties met Azure OpenAI en Microsoft Cognitive Services. Met de Azure ML-integratie kunnen gezamenlijke klanten de volledige workflow van ontwikkeling tot productie voor machine learning versnellen met toegang tot de nieuwste frameworks, geïntegreerde CI/CD en meer. Om gebruik te maken van de nieuwste AI-innovatie om intelligente dataproducten te bouwen, zetten beide bedrijven zich in om Snowflake-klanten in staat te stellen eenvoudig en veilig gebruik te maken van Azure OpenAI en Microsoft Cognitive Services met Snowflake-gegevens.

Snowflake zal doorgaan met het creëren van naadloze ervaringen voor klanten door middel van nieuwe en verbeterde productintegraties in complementaire Microsoft-producten. Deze producten omvatten Purview voor data governance, Power Apps & Automate voor low-code/no-code applicatieontwikkeling, Azure Data Factory voor ELT, Power BI voor datavisualisatie en meer.


Partners