04-10-2023

Progress en SIG optimaliseren kwaliteit en beveiliging van OpenEdge-applicaties

Deel dit bericht

Progress, leverancier van software voor applicatieontwikkeling en infrastructuur, heeft bekend gemaakt te gaan samenwerken met Software Improvement Group (SIG), een onafhankelijk technologie- en adviesbureau dat zich bezig houdt met de kwaliteit, beveiliging en optimalisering van software. Doel van dit partnerschap is om klanten te helpen hun bedrijfskritieke applicaties die gebouwd zijn op het Progress OpenEdge-platform up-to-date te houden, zodat ze goed en veilig blijven werken. Dankzij geautomatiseerde analyses via Sigrid, het software assurance platform van SIG, weten OpenEdge-klanten op welke aspecten ze in technisch opzicht achterlopen en wanneer het tijd is om hun applicaties te moderniseren.

Organisaties moeten continu hun essentiële zakelijke applicaties op peil houden en moderniseren. De samenwerking tussen Progress en SIG speelt in op deze behoefte door klanten een uiterst compleet overzicht te bieden van de gezondheid van hun gebruikersapplicaties. Klanten krijgen niet alleen een gedetailleerd beeld van hun applicaties, maar ook praktische richtlijnen op het gebied van kwaliteit en beveiliging. Per systeem wordt aangegeven waar gemoderniseerd moet worden en krijgt de klant ondersteuning bij het doorvoeren van aanpassingen in de software.

Progress gaat OpenEdge-gebruikers toegang bieden tot de krachtige functies van Sigrid, waarmee ze de kwaliteit van hun applicatiesoftware en architectuur kunnen meten. Daarnaast krijgen klanten advies om hun OpenEdge-applicaties op een slimme manier te moderniseren. OpenEdge-klanten kunnen proactief dreigende problemen aanpakken en de levensduur van hun applicaties verlengen. “Ons partnerschap met SIG is belangrijk, aangezien het een unieke mogelijkheid is om de waarde van OpenEdge te vergroten. Dit doen we door onze klanten meer inzicht te bieden in de kwaliteit van hun applicatiesoftware, zodat hun bedrijfskritieke applicaties optimaal kunnen functioneren,” aldus John Ainsworth, vicevoorzitter en algemeen directeur Application & Data Platform bij Progress.

OpenEdge is een platform voor het ontwikkelen van zakelijke applicaties die een hoge mate van beschikbaarheid moeten bieden, maar ook flexibel zijn wat betreft uitbreidbaarheid, schaalbaarheid, beveiliging en betrouwbaarheid. Ontwikkelaars over de hele wereld gebruiken het OpenEdge-platform om innovatieve zakelijke applicaties te bouwen waar cruciale sectoren zoals de gezondheidszorg, financiële dienstverlening en industrie op draaien.Partners