09-10-2023

Thinkwise biedt AI-gedreven ontwikkelen in Platform Release 2023.3

Deel dit bericht

Thinkwise kondigt de release aan van Thinkwise Platform 2023.3. Deze release zit vol met nieuwe AI-gedreven mogelijkheden en verbeteringen. Een van de opvallende kenmerken van deze release is de introductie van LLM connectoren. Deze native integratiemogelijkheid opent een wereld van mogelijkheden voor organisaties door eenvoudig toegang te bieden tot de kracht van LLM in bedrijfskritieke applicaties.

Voor het verhogen van de productiviteit van ontwikkelaars op het platform, introduceert Thinkwise AI-gedreven ontwikkeling op twee cruciale terreinen: de Upcycler en de Software Factory. De Upcycler is een uniek onderdeel van het Thinkwise Platform dat wordt gebruikt voor het moderniseren van legacy applicaties, terwijl de Software Factory dient als de geïntegreerde ontwikkelomgeving voor het maken van de digitale blauwdruk die een applicatie tot leven brengt.

De Upcycler is dankzij AI nu in staat om legacy-code te interpreteren en te verklaren, wat ontwikkelaars helpt om de functie ervan te begrijpen en te beoordelen of het geschikt is voor een gemoderniseerde oplossing. Bovendien vereenvoudigt het de vertaling van legacy-code naar T-SQL, wat het proces van het moderniseren van legacy-software verder versnelt. Daarnaast maakt de Software Factory nu gebruik van AI om code reviews te verbeteren. Dit omvat het controleren of de beschrijvingen van user stories overeenkomen met de functionaliteit van de code, het waarborgen van de juiste code-stijl en te verifiëren dat de code het gewenste resultaat oplevert.

De release 2023.3 brengt ook tal van andere verbeteringen en verrijkingen naar het platform. Ontwikkelaars kunnen nu publiek beschikbare API’s beschikbaar stellen die gebruikt kunnen worden door webhooks of subscriptions zonder dat authenticatie vereist is. Hierdoor is bijvoorbeeld naadloze integratie met services zoals Microsoft Graph mogelijk voor de verwerking van afspraken en e-mails.

Company:

Thinkwise

Partners