16-10-2023

Red Kubes biedt Cloud Native serviceabonnement voor implementatie Kubernetes

Deel dit bericht

Red Kubes introduceert een Cloud Native serviceabonnement dat speciaal is ontwikkeld om gebruikers te begeleiden tijdens hun reis in de wereld van cloud-native open source-technologie. Deze externe service is beschikbaar voor zowel gebruikers van haar Kubernetes-gebaseerde PaaS platform Otomi als niet-gebruikers en biedt op afstand hulp bij Kubernetes en alle open source-componenten die ook door Otomi worden gebruikt.

Red Kubes begrijpt de complexiteit van het huidige landschap en de integraties die platformteams moeten ondersteunen. Het is algemeen bekend dat een gebrek aan voldoende vaardigheden en ondersteuning een belangrijke belemmering is voor hun vermogen om het volledige potentieel van Kubernetes en Otomi te benutten bij de ontwikkeling van hun applicaties. Op basis van hun expertise, ervaring en inzichten heeft Red Kubes ingespeeld op deze behoefte door een externe service te introduceren om dit probleem aan te pakken. “Deze nieuwe dienst zal klanten ondersteunen met de vereiste vaardigheden en ondersteuning om te beginnen met het bouwen van een PaaS die gebruik maakt van Kubernetes en het ecosysteem. Het zal hen in staat stellen de adoptie van Kubernetes te versnellen en daarmee de implementatie van applicaties in productie te versnellen,” zegt Rouven Besters, CEO van Red Kubes

De externe service wordt aangeboden als abonnement en omvat diverse mogelijkheden, waaronder architectuurontwerp, probleemoplossing, ondersteuning van best practices, prestatie-optimalisatie, training en ondersteuning, evenals advies over beveiliging en compliance.

Red Kubes heeft Otomi ontwikkeld met een duidelijke visie: het creëren van een uniek platform dat automatisering, integratie en configuratie biedt voor alle benodigde mogelijkheden om Kubernetes in productie te gebruiken, waardoor bedrijven hun projecten sneller op de markt kunnen brengen. Het platform, dat rijk is aan functies en momenteel selfservice mogelijkheden biedt voor platformbeheerders en ontwikkelaars, heeft sinds de oprichting een lange weg afgelegd. De meest recente ontwikkeling, de lancering van Otomi versie 1.0, markeert een belangrijke mijlpaal.

Partners