19-10-2023

Dell Technologies breidt generatieve AI-portfolio uit

Deel dit bericht

Dell Technologies breidt haar Dell Generative AI Solutions-portfolio uit. Het Dell Validated Design for Generative AI met NVIDIA Model Customization biedt vooraf getrainde modellen die intelligentie uit data halen zonder modellen helemaal opnieuw te hoeven bouwen.

Deze oplossing biedt best practices voor het aanpassen en verfijnen van GenAI-modellen op basis van de gewenste resultaten, terwijl informatie veilig en on-premises blijft. Met een schaalbare blauwdruk voor maatwerk hebben organisaties nu meerdere manieren om GenAI-modellen aan te passen om specifieke taken uit te voeren met hun bedrijfseigen gegevens. Het modulaire en flexibele ontwerp ondersteunt een breed scala aan computervereisten en gebruiksscenario's.

Dell Validated Designs voor generatieve AI ondersteunen nu zowel modelafstemming als inferencing, waardoor gebruikers sneller GenAI-modellen kunnen implementeren met bewezen infrastructuur, waaronder de Dell PowerEdge XE9680 of de Dell PowerEdge XE8640, met een keuze uit NVIDIA Tensor Core GPU’s en  NVIDIA AI Enterprise-software, die frameworks, vooraf getrainde modellen en ontwikkelingstools biedt, zoals het NVIDIA NeMo-framework, en Dell-software. de NVIDIA NeMo, het end-to-end NVIDIA-framework en Dell-software. Door rekenkracht te combineren met opslagopties, zoals Dell PowerScale en Dell ObjectScale, kunnen klanten snel modellen met meerdere typen opslagdata voeden met het gevalideerde ontwerp. De infrastructuur is ook beschikbaar als abonnement via Dell APEX.

Data, mensen en processen voorbereiden op GenAI
Data Preparation Services bieden klanten een schone, nauwkeurige dataset in het juiste formaat, waardoor AI-projecten soepel kunnen verlopen, terwijl de data-integratie wordt vereenvoudigd en hoogwaardige data-output wordt geleverd. Dell Implementation Services zet een operationeel GenAI-platform op voor inferencing en modelaanpassing, waardoor de time-to-value wordt versneld. In combinatie met Dell Managed Services kan Dell de volledig op NVIDIA gebaseerde GenAI-oplossing gebruiken, waardoor de operationele efficiëntie toeneemt en klanten zich kunnen concentreren op het bouwen van hun eigen GenAI-gebruiksscenario's.
Education Services helpen klanten de cruciale vaardigheden te verwerven om de kloof in GenAI-mogelijkheden te dichten.

Modernisering data-infrastructuur voor AI en analytics
Dell en Starburst versterken hun relatie om klanten te helpen de AI- en analyse-inspanningen te versnellen. Dit zal resulteren in een open, moderne data lakehouse-oplossing. De oplossing zal de analysesoftware van Starburst integreren met het PowerEdge-compute platform van Dell, gecombineerd met toonaangevende opslag van Dell, waardoor klanten inzichten kunnen halen uit data, waar deze zich dan ook bevindt. Klanten krijgen eenvoudig en veilig toegang tot multicloud-data om de meeste waarde te halen uit GenAI-gestuurde workflows en implementaties.

Partners