30-10-2023

Dell biedt APEX Cloud Platform voor Red Hat OpenShift

Deel dit bericht

Dell Technologies kondigt de beschikbaarheid aan van het Dell APEX Cloud Platform voor Red Hat OpenShift. Dell APEX Cloud Platform is een geïntegreerd platform voor de levering van applicaties dat speciaal is gebouwd voor Red Hat OpenShift.

Het APEX Cloud Platform is ontwikkeld in samenwerking met Red Hat en wordt aangedreven door vierde generatie Intel-processoren. Het platform verandert de manier waarop organisaties containers implementeren, beheren en uitvoeren, naast virtuele machines, on-premises.

De toekomst is volgens Dell cloud-native en gebouwd op een moderne containerarchitectuur. Organisaties maken steeds meer gebruik van cloud-native strategieën om AI-adoptie te versnellen en de levering van applicaties te verbeteren. Gartner voorspelt dat organisaties hun applicaties moeten moderniseren, en dat vereist een modern infrastructuurplatform dat eenvoudig is in gebruik en beheer. Stefanie Chiras, senior vice president, Partner Ecosystem Success bij Red Hat: “Innovatie heeft altijd centraal gestaan in onze samenwerking met Dell, en nu brengen we die innovatie tot leven met een nieuwe manier om Red Hat OpenShift on-premises te draaien. Dell APEX Cloud Platform voor Red Hat OpenShift biedt een gestroomlijnde cloud-native ervaring door het beste van onze technologieën te gebruiken in een uniform applicatieplatform.”

Partners