03-11-2023

Infor introduceert Enterprise Automation Solution

Deel dit bericht

Infor kondigt haar Infor Enterprise Automation-oplossing aan. Deze oplossing helpt bedrijven bij het snel opschalen van hun automatisering door data-integratie, kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML) en robotprocesautomatisering (RPA) te verbinden binnen een platform.  

De Infor Enterprise Automation Solution bestaat uit een reeks Infor Operating Service (Infor OS) multi-tenant cloudservices, gebouwd op Amazon Web Services (AWS). Hiermee breiden bedrijven de automatiseringsmogelijkheden van hun Enterprise Resource Planning (ERP) uit naar verschillende applicaties om zo sneller betere bedrijfsresultaten te behalen. Tegelijkertijd worden de integratiekosten en risico's geminimaliseerd. Met de oplossing creëren klanten ongelimiteerde automatiseringsprocessen die rechtstreeks communiceren met Infor CloudSuites of andere applicaties, zonder menselijke tussenkomst.

Complete automatiseringsoplossing
Met het uitbrengen van Infor RPA biedt Infor de automatisering van frontend en backend tot de automatisering van beslissingen. Infor RPA richt zich daarbij op het frontend, door de uitvoering van arbeidsgerichte, repeterende en op regels gebaseerde taken. Ook taken met een hoog volume en/of lage waarde die nodig zijn om een bedrijfsproces te voltooien vallen hieronder. Infor AI pakt de automatisering van beslissingen aan. Dit doet het via natuurlijke taalverwerking (NLP) en machine learning om de uitvoering van taken te stroomlijnen, de beste acties aan te bevelen, potentiële problemen te voorspellen en systemen zo nodig aan te passen.

Infor iPaaS (integratieplatform-as-a-service) richt zich op de backend met integratiediensten voor de ontwikkeling, uitvoering en het beheer van workflows die elke combinatie van on-premises en cloudgebaseerde applicaties binnen enkele of meerdere organisaties verbinden.

Snelle ROI door branchespecifieke RPA-stromen
Infor RPA biedt een uitgebreide set componenten voor het ontwikkelen en inzetten van bots die taken uitvoeren in verschillende applicaties, inhoud en acties. En de bibliotheek met vooraf gebouwde gebruiksscenario’s voor automatisering groeit. Doordat Infor branchespecifieke RPA-stromen biedt voor bepaalde Infor CloudSuites realiseren klanten snel return on investment (ROI). Bovendien draait Infor Enterprise Automation op AWS, wat consistentie, prestaties en schaalbaarheid garandeert. Tot slot is er een eenvoudig en flexibel prijsmodel, gebaseerd op uitvoeringsuren. Dit democratiseert de creatie van automatiseringsstromen en geeft zakelijke gebruikers en IT meer mogelijkheden.

Partners