29-11-2023

AWS erkent Xebia als Benelux System Integrator Partner of the Year 2023

Deel dit bericht

Amazon Web Services roept Xebia uit tot Benelux System Integrator Partner of the Year 2023. Deze prijs wordt uitgereikt aan wereldwijde leiders die een sleutelrol spelen bij het stimuleren van innovatie en het bouwen van oplossingen op basis van AWS.

Xebia is een adviesbureau dat wereldwijd bedrijven helpt om digitale uitdagingen te overwinnen, innovatie te omarmen, nieuwe technologie in te voeren en nieuwe bedrijfsmodellen te implementeren.

Xebia verbetert de operationele efficiëntie van bedrijven en ondersteunt met het introduceren van innovatieve bedrijfstoepassingen. Dit is mogelijk door de onderscheidende AWS-diensten in de Cloud Journey-aanpak van Xebia. Die bevat onder andere (enterprise) workload migratieprogramma's, security best practices, maar ook Cloud Financial Management (FinOps) en Cloud Sustainability (GreenOps). Xebia ondersteunt klanten gedurende hun gehele cloudreis en bij het bouwen en beheren van schaalbare landingszones en clouddataplatformen. Xebia houdt deze missie in stand door actieve kennisdeling te bevorderen tijdens evenementen, meet-ups, trainingen en diverse andere gelegenheden.

Het is niet de eerste AWS Partner of the Year award voor Xebia. In 2021 is Xebia ook al uitgeroepen tot AWS Consulting Partner of the Year en Migration (MAP) Partner of the Year 2021 voor de Benelux. Dit was op basis van de migratietrajecten die Xebia voor klanten mogelijk heeft gemaakt.

Tags:

Cloud

Company:

Xebia, AWS

Partners