01-12-2023

TSA Group Delft en Peercode sluiten aan bij MyBit Group

Deel dit bericht

Software ontwikkelbedrijven TSA Group uit Delft en Peercode uit Geldermalsen worden onderdeel van de MyBit Group. De aansluiting van TSA Group Delft en Peercode volgt op de overname van Ibuildings door de MyBit Group in oktober dit jaar. Deze bekendmaking is een volgende stap in de strategische uitbreiding van de MyBit Group tot belangrijke Nederlandse speler in het ontwikkelen van hoogwaardige maatwerksoftware.

SA Group Delft is een gevestigde naam als het gaat om maatwerksoftware. TSA Group Delft is ook de leidende Nederlandse partij als het gaat om Delphi-software. Al ruim 30 jaar is TSA Group Delft bekend vanwege haar specialisme in het ontwikkelen en onderhouden van tal van bedrijfskritische applicaties. Daarnaast vertrouwen meer dan 100 gemeenten op de innovatieve software oplossingen van TSA rondom het organiseren van verkiezingen.

Gabor Bos en Leon Kerkstra blijven leiding geven aan verdere uitbouw van TSA Group Delft en integratie van TSA binnen de MyBit Group. De directie van TSA is enthousiast over aansluiting bij de MyBit Group: “Een prachtige nieuwe fase breekt aan voor TSA. Dit geldt zowel voor onze medewerkers als onze klanten. Wij blijven vanuit Delft de beste software oplossingen ontwikkelen en kunnen onze opdrachtgevers vanuit de MyBit Group een nog uitgebreider aanbod van diensten en specialisaties bieden.”

Peercode
Met de aansluiting van Peercode geeft de MyBit Group verder vorm aan haar focus op diverse sectoren. Met Peercode haalt de MyBit Group een bijzondere specialist in de wereld van zorg en ICT binnen. Peercode is ontwikkelaar van software binnen dit steeds belangrijker wordende domein. Peercode is ISO 27001, NEN7510 en ISO 13485 gecertificeerd. Peercode's Regulatory Consultancy team biedt klanten kwaliteits- en regelgevingsadvies, auditing, training en helpt bij het op de markt brengen van medische hulpmiddelen.

Govert de Vries en Joachim Jansen van Peercode: “Het managementteam van Peercode ziet enorm uit naar de samenwerking binnen de MyBit Group. We zijn enthousiast om met onze specialistische kennis rondom gezondheidszorg en ICT de positie van de MyBit Group in Nederland te versterken.’’

Partners