05-12-2023

Hexaware introduceert Amaze voor modernisering op AWS-marktplaats

Deel dit bericht

Hexaware Technologies heeft de beschikbaarheid aangekondigd van Amaze for Modernization in AWS Marketplace. Dat is een digitale catalogus met duizenden softwareoverzichten van onafhankelijke leveranciers, om gemakkelijk software te vinden, te testen en te implementeren op Amazon Web Services.

Hexaware’s oplossing stelt organisaties in staat sneller toegevoegde waarde te creëren in hun cloud-waardeketen en klantervaringen te transformeren door gebruik te maken van AWS-services. Hexaware’s transformatie-engine Amaze helpt toepassingen te versnellen, te ontdekken, te migreren en te moderniseren, door deze te verplaatsen van datacenters of eigen computeromgevingen naar AWS. Dit kan aanzienlijke kostenbesparingen opleveren, processen stroomlijnen, de beschikbaarheid en schaalbaarheid verbeteren en een technische achterstand voorkomen.

Vanuit de AWS-marktplaats kunnen organisaties zich nu abonneren op de Amaze SaaS-platformdiensten, inclusief portfoliobeoordeling, re-platforming, refactoring en re-architecting. Om toepassingen met een verschillende complexiteit te transformeren naar zelfservice-modellen, in de vorm van AWS Cloud Managed Services/Containers/Serverless Platforms. Tegen aantrekkelijke prijzen en ingebouwde basisondersteuning.

Zelfservice SaaS-model
Srinivasan Panchapakesan, Corporate Vice President & Global Head – Amaze Business & Cloud Transformation Delivery, bij Hexaware Technologies zegt: “Deze reis van een jaar omvatte talloze technische iteraties en een rigoureuze validatie door AWS. Het integreren van onze diensten en het implementeren van metingen in AWS Marketplace voor naadloze automatisering bracht grote uitdagingen met zich mee. Niettemin is dit een belangrijke mijlpaal voor Amaze, die de weg baant voor toegang tot Amaze® via een zelfservice SaaS-model in AWS Marketplace. Dit resultaat is te danken aan onze relatie met AWS, waardoor ons bereik naar een wereldwijd klantenbestand enorm is uitgebreid.”


Partners