02-01-2024

Christian Gijsels presenteert workshop Generatieve AI in Business Analyse

Deel dit bericht

Kunstmatige Intelligentie, ongetwijfeld een van de meest baanbrekende technologieën tot nu toe, opent nieuwe deuren voor analisten met innovatieve tools en mogelijkheden. OpenAI's ChatGPT, bijvoorbeeld, kan op diverse manieren toegepast worden in strategische, zakelijke en functionele analyses. Dankzij deze technologie kunnen analyses die voorheen dagen duurden, nu in slechts enkele uren worden afgerond zonder in te boeten aan kwaliteit. Sterker nog, de resultaten zijn vaak beter, consistenter en nauwkeuriger. Natuurlijk blijft de rol van de analist cruciaal voor het bieden van de juiste sturing en context, aangezien Kunstmatige Intelligentie en ChatGPT niet onfeilbaar zijn.

Tijdens de workshop Generatieve AI in Business Analyse leidt Christian Gijsels u op een inspirerende en interactieve manier door de wereld van Kunstmatige Intelligentie, met speciale aandacht voor ChatGPT. Hij zal u laten zien hoe u ChatGPT kunt omvormen tot de meest krachtige assistent die u zich ooit had kunnen voorstellen.

In deze workshop leert u onder andere met de Business Case als uitgangspunt te navigeren door het landschap van toonaangevende leveranciers, producten en technologieën, het optimaliseren van de configuratie van ChatGPT, het creëren van effectieve prompts, het opzetten van een Business Case in ChatGPT en het toepassen in combinatie met ArchiMate en functionele analyse met BPMN in ChatGPT.

Deze interessante en informatieve workshop is een must voor iedereen die het nieuwste wil weten van AI-prompting en vindt plaats op 9 april a.s. in Utrecht. Hij is bedoeld voor zowel de beginnende als de medior business analist of functioneel analist die op een efficiënte manier wil leren werken en analyseren, en die daarbij gebruik wil maken van de meest geavanceerde tools van dit moment.

Christian Gijsels is een expert in business analyse met een achtergrond die zowel enterprise architectuur, zakelijke en functionele analyse, als modellering omvat. Christian staat bekend om zijn innovatieve benadering en diepgaande kennis van AI en ChatGPT, wat de basis vormt voor deze baanbrekende cursus. In deze workshop deelt hij zijn waardevolle inzichten en ervaringen.

Meer informatie en aanmelding

Partners