09-01-2024

SAP benoemt Emmanuel Raptopoulos tot president nieuwe EMEA-regio

Deel dit bericht

SAP heeft Emmanuel Raptopoulos benoemd tot president voor de nieuw gecreëerde EMEA-regio van SAP. Het nieuwe gebied omvat Belux, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Nederland, Nordics, Portugal, Spanje, Turkije, Verenigd Koninkrijk en het hele Midden-Oosten en Afrika. Raptopoulos is in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het toezicht op 14.000 medewerkers in 53 kantoren, die klanten bedienen in 90 landen.

De regio is belangrijk voor de activiteiten van SAP. De kracht van cloudtechnologie, gecombineerd met de mogelijkheden van AI, biedt een unieke kans om de transformatie en waarde van klanten te stimuleren.

Voordat hij deze functie kreeg, was Raptopoulos regionaal president voor SAP EMEA South, nu een subset van de grotere EMEA-regio. Hij trad in 1998 in dienst bij SAP en heeft verschillende managementfuncties vervuld op het gebied van algemeen management, verkoop, operaties en consulting in zowel Europa als het Midden-Oosten.

Vertrouwen in leiderschap
“Manos Raptopoulos heeft al meer dan 25 jaar met succes klantgerichte bedrijven bij SAP laten groeien. Ik heb vertrouwen in zijn leiderschap en weet dat hij de groei en innovatie van onze klanten in deze strategisch belangrijke regio voor SAP zal blijven stimuleren”, zegt Scott Russell, lid van de raad van bestuur van SAP SE en hoofd van Customer Success. “Manos is een fervent pleitbezorger voor de stem van klanten en partners en is een empathische en inspirerende leider. Ik ben ervan overtuigd dat Manos onze EMEA-regio naar nieuwe hoogten zal leiden, samen met ons uitstekende team.”


Company:

SAP

Partners