11-01-2024

ServiceNow stelt Daniël Hofman aan als Area Vice President en Country Manager

Deel dit bericht

ServiceNow stelt Daniël Hofman aan als Area Vice President en Country Manager voor Nederland. In deze rol heeft hij de dagelijkse leiding over de organisatie en is hij verantwoordelijk voor de Nederlandse groei, strategie en coördinatie van de operationele activiteiten.

Hofman brengt twintig jaar aan ervaring in de technologie- en consultancysector mee naar ServiceNow. Onder meer bij Boston Consulting Group en Accenture adviseerde hij rondom digitale business transformatie en IT-strategie. De afgelopen tien jaar was hij werkzaam in senior leidinggevende functies bij Salesforce en Oracle. Tot voor kort was hij Vice President & Deputy Country Leader Nederland bij Salesforce.

“Onze focus bij ServiceNow is om de wereld van werk beter te laten werken. Dit doen we door onze klanten te helpen hun bedrijfsprocessen te transformeren om zo betere productiviteit, wendbaarheid, intelligentie en ervaring te leveren. De aanstelling van Daniël maakt deel uit van onze voortdurende ambitie om ons team van binnenuit te versterken en extern het allerbeste talent aan te trekken,” aldus Sebastian Fitzjohn, Vice President Northern Europe, ServiceNow. “Nederland is en blijft een dynamische en belangrijke markt voor ServiceNow in Europa, en Daniël’s benoeming tot leider zal ons helpen onze groei en het succes van onze klanten en partners op het ServiceNow Platform te versnellen. Daniël zijn ervaring, leiderschapskwaliteiten en mensgerichtheid onderscheiden hem en ik ben verheugd hem in het team te verwelkomen.”Tags:

Cloud, ICT

Company:

ServiceNow

Partners