18-01-2024

Bizzdesign en Levi9 bundelen krachten

Deel dit bericht

IT-dienstverlener Levi9 is een samenwerking aangegaan met Bizzdesign, maker van een Enterprise Architecture Platform, om de succesmetingen van ondernemingstransformaties, strategische investeringstoewijzingen en risicobeheer te verhogen. Deze strategische samenwerking heeft tot doel de robuuste technische expertise van Levi9 te benutten om de belofte van het Bizzdesign-platform te versterken.

Met een gemeenschappelijk doel om complexe organisaties te helpen gedijen te midden van verandering, streeft de alliantie ernaar de expertise van Levi9 op het gebied van CloudOps, technische innovatie, softwareontwikkeling en ervaren medewerkers te combineren met het architectuurplatform van Bizzdesign. Deze synergie heeft tot doel de evolutie van het Bizzdesign SaaS-platform te verbreden en te versnellen, met een hogere strategische afstemming tussen bedrijfs- en IT-strategieën.

De betrokkenheid van Levi9 komt voort uit het uitgebreide trackrecord in het bevorderen van langdurige samenwerkingen met klanten, waarbij technische platforms voortdurend worden verrijkt en afgestemd op de product­architectuur en strategie. Hun toewijding aan de beste technische werkwijzen zal de missie van Bizzdesign versnellen om snelle bedrijfstransformaties, op data gebaseerde besluitvorming en een samenwerkings­omgeving van architecten tot het C-niveau te vergemakkelijken.

Het Bizzdesign-platform zet in op het stimuleren van strategische coördinatie, gegevens­integratie, multidisciplinaire samenwerking en geavanceerde analyse, allemaal onder robuuste governance- en beveiligings­protocollen. Levi9 zal in deze samenwerking een belangrijke rol hebben bij het vergroten van deze mogelijkheden, zodat ondernemingen kunnen profiteren van een intuïtievere modelleer­omgeving, verbeterd gegevens­beheer en superieure analyse- en visualisatie­tools.

Klanten kunnen een versterkt architectuurplatform verwachten dat in staat is om nauwkeurigere modellen en routekaarten te leveren, gestroomlijnde gegevens­integratie, impactvolle analyse en een samenwerkings­omgeving die effectieve besluitvorming en implementatie bevordert.

Partners