24-01-2024

zvoove neemt Planbition over

Deel dit bericht

zvoove, Europese aanbieder met softwareoplossingen voor de uitzendbranche, neemt Planbition uit Nijmegen over. Dankzij de overname breidt zvoove haar IT-aanbod uit met de meest flexibele oplossing voor personeelsplanning en tijdregistratie. Planbition is momenteeloperationeel in zestien landen en de overname opent de deur naar de overige Europese landen waar zvoove actief is.

De strategische overname volgt op eerdere Nederlandse overnames door zvoove van HelloFlex en RecruitNow verleden jaar en van Pivoton in 2022, en onderstreept zvoove’s toewijding om de uitzendbranche van de meest geavanceerde en innovatieve IT-oplossingen te voorzien.

Planbition is een cloud-gebaseerde workforcemanagement-oplossing voor klanten als Olympia, Timing, Actief Werkt!, Young Capital en Adecco wereldwijd. Voor Fortune 500-bedrijven, maar ook voor kleinere bedrijven, is Planbition het kernplatform voor het workforce management. Klanten gebruiken Planbition voor planning, tijdsregistratie en selfservice, voor hun eigen medewerkers en van hun klanten. De software sluit via standaard API’s en -interfaces naadloos aan op andere ERP-, salaris- en facturatieplatforms.

Concurrentievoordeel
Met de integratie van Planbition in het oplossingenportfolio versterkt zvoove bestaande end to end-softwareplatforms en biedt het klanten concurrentievoordeel door het stroomlijnen en digitaliseren van de processen voor het plannen en roosteren van in- en extern personeel. Dankzij de combinatie van Planbition met Pivoton, HelloFlex en RecruitNow, heeft zvoove een stevig front to back-aanbod voor de Nederlandse uitzendbranche.

Tags:

Software, HRM

Company:

zvoove, Planbition

Partners