30-01-2024

CNCF kondigt programma KubeCon + CloudNativeCon Europe 2024 aan

Deel dit bericht

De Cloud Native Computing Foundation (CNCF), die duurzame ecosystemen voor cloud native software bouwt, heeft het schema voor de KubeCon + CloudNativeCon Europe 2024 bekendgemaakt, die plaatsvindt in Parijs van 19 tot 21 maart.

KubeCon + CloudNativeCon brengt de community van cloud native technologen samen om van elkaar te leren. De conferentie biedt dit jaar 223 sessies, keynotes, lightning talks en breakoutsessies, evenals 90 CNCF project maintainer-hosted sessies die de mogelijkheid bieden om diep in de technologie te duiken.
"Er gebeuren zoveel spannende dingen in onze community, en het was een absoluut genoegen om samen te werken met mijn medevoorzitters, het schema samen te stellen en meer dan 2500 inzendingen te beoordelen,” zegt Kasper Nissen, Staff Engineer bij Lunar en medevoorzitter van de KubeCon + CloudNativeCon conferentie. "Gebaseerd op de inhoud die we hebben ontvangen, kunnen deelnemers interessante sessies verwachten waarbij AI een groot thema zal zijn en kunnen ze nog dieper in AI duiken, inclusief nieuwe vereisten, en hoe privacy, security en compliance te waarborgen. Platform engineering is een ander groot onderwerp om naar uit te kijken, nu het zich uitbreidt naar de ML/AI-omgeving. Bovendien wordt Kubernetes dit jaar tien jaar. Kortom, er staat de aanwezigen een inspirerende en informatieve conferentie te wachten."

Het volledige programma is hier te bekijken.

CloudNativeHacks
Tijdens de conferentie vindt ook de eerste hackathon van CNCF plaats, CloudNativeHacks, met uitdagingen die werden aangeleverd door de United Nations. De hackathon richt zich uitsluitend op het bevorderen van de verwezenlijking van de VN-doelen voor duurzame ontwikkeling (SDG's) en zal plaatsvinden van 19 maart tot 21 maart. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de afsluitende keynote op 22 maart. Geïnteresseerden kunnen zich hier voor 18/2 aanmelden voor de hackaton.

Partners