05-02-2024

Cognizant lanceert GenAI-ondersteund platform Flowsource

Deel dit bericht

Cognizant introduceert het GenAI-ondersteunde platform Cognizant Flowsource. Dit platform moet de nieuwe generatie van software engineering voor bedrijven voeden. Cognizant Flowsource integreert alle fases van softwareontwikkeling en bevat digitale middelen en tools om cross-functionele engineeringteams te ondersteunen bij het leveren van hoogwaardige softwarecode met meer snelheid, controle en transparantie.

Cognizant Flowsource biedt een uniform engineering platform dat het werk van alle software delivery stakeholders en de development community met elkaar verbindt. Gen AI-ondersteunde tooling en procesorkestratie is verweven in de volledige ontwikkelaarservaring, waardoor teamleden sneller en met meer focus meetbaar en op een kwantificeerbare manier kunnen werken. Teams kunnen bijvoorbeeld zelf aan de slag met templates om code en omgevingen op te leveren, documentatie en testen te automatiseren, én coderingsprocessen te versnellen met getrainde copilots.

Verder krijgen stakeholders met Cognizant Flowsource meer inzicht in het software engineering ecosysteem van de organisatie. Problemen worden sneller opgelost, de impact kan beter worden begrepen en de strategie kan naadlozer worden geleverd. Cognizant Flowsource werkt ook als een uit te breiden platform waarmee bedrijven plugins van derden kunnen toevoegen om werkprocessen verder te versnellen.

“In het gen AI-tijdperk creëert het streven naar innovatie een vloedgolf van mogelijkheden voor organisaties om efficiënter te werken. Efficiënter werken moet echter duurzaam zijn, en 'meer snelheid' mag niet 'meer problemen' betekenen", zegt Prasad Sankaran, EVP van Cognizant's Software en Platform Engineering. "Cognizant Flowsource speelt in op deze groeiende behoefte en helpt organisaties bij het verbeteren van de doorvoer, kwaliteit en consistentie in de ontwikkeling. Het resultaat is een betere time-to-market voor nieuwe en innovatieve producten en diensten, en schaalverbeteringen waarmee deze bedrijven de concurrentie voor kunnen blijven."

Partners