22-02-2024

Reltio versterkt Data Unification met AI

Deel dit bericht

Reltio introduceert een productrelease met een LLM-aangedreven, getrainde machine learning functie voor het oplossen van entiteiten en een nieuwe AI-mogelijkheid die is ontworpen om het matchen te vereenvoudigen en het zoeken naar digitale inhoud te vergemakkelijken.

Het Reltio Connected Data Platform maakt gebruik van generatieve AI en LLM's om data unificatie te versterken en de time-to-value te versnellen voor kerntaken op het gebied van het oplossen van entiteiten en data stewardship.

De belangrijkste verbeteringen in het Reltio Connected Data Platform 2024.1 omvatten:
• Flexible Entity Resolution Networks (FERN) voor regelvrije matching van Reltio tilt automatisering in data unificatie naar een hoger niveau. Deze baanbrekende benadering van entiteitresolutie, die gebruik maakt van vooraf getrainde ML-modellen op basis van LLM, maakt regelvrije matching mogelijk met een hoge matchnauwkeurigheid in verschillende sectoren en met minimale inspanning.
• Reltio Intelligent Assistant (RIA): Met gen AI en natuurlijke taaltechnologie, is het gemakkelijker dan ooit voor gebruikers om digitale inhoud te doorzoeken - zelfs complexe, technische concepten - met een natuurlijke taal, chatgebaseerde interface 24/7 geïntegreerd in het Reltio platform.
• Product datadomein voor Reltio for Life Sciences velocity pack: Dit helpt gebruikers in de biowetenschappen een vliegende start te maken met hun reis naar betrouwbare, interoperabele gegevens door de naleving van de regelgeving voor biowetenschappen te vereenvoudigen, met inbegrip van IDMP (Identification of Medicinal Products), terwijl operationele uitmuntendheid wordt gestimuleerd.
• Samenwerken aan profielen: Deze functie biedt aanpasbare multi-step schermen als UI en workflow componenten en het verhogen van de productiviteit.

Partners