29-02-2024

UiPath kondigt nieuwe ontwikkelaarsfuncties aan op DevCon 2024

Deel dit bericht

UiPath heeft tijdens het UiPath DevCon 2024-evenement een groot aantal nieuwe functies aangekondigd die zijn ontworpen om ontwikkelaars in staat te stellen automatiseringen te bouwen, te testen en sneller te implementeren.

Munil Shah, Chief Technology Officer van UiPath Automation Cloud, gelooft in de copmbinatie van AI en automatisering. "Ontwikkelaars blijven centraal staan in onze innovatie-inspanningen. Onze zoektocht om DevOps opnieuw vorm te geven voor automatiseringsontwikkelaars met AI leidde ons naar de creatie van UiPath Autopilot. We gebruiken Generative AI in al onze producten. Het is alsof je een intelligent brein combineert met een zeer capabel lichaam om krachtige taken uit te voeren."

UiPath Autopilot for Test Suite
Autopilot for Test Suite is nu in public preview en biedt een verzameling geavanceerde AI-mogelijkheden die zijn ontworpen om de productiviteit van testers tijdens de hele testlevenscyclus te verhogen. Autopilot voor Test Suite omvat: AI-aangedreven kwaliteitscontroles; AI-gebaseerd testontwerp; AI-gebaseerde testautomatisering en AI-gebaseerde Test Insights.

UiPath Automation Marketplace en Solution Accelerators
Om een automatiseringsidee uit te voeren, kunnen ontwikkelaars een vliegende start maken door te zoeken in de duizenden bouwstenen en templates in de Automation Marketplace. UiPath heeft belangrijke investeringen gedaan in haar Solution Accelerators, een kant-en-klaar automatiseringsraamwerk dat is ontworpen om ontwikkelaars te helpen sneller te implementeren en de time-to-value te versnellen. Solution Accelerators zijn use cases met een grote impact, gedefinieerd door experts uit de industrie en klanten, die gebouwd zijn op basis van de best practices van UiPath.

Generatieve AI-connectoren
UiPath blijft de automatiseringsprojecten van klanten ondersteunen door de collectie Generative AI connectors uit te breiden. Deze connectors versnellen het inbrengen van de kracht van Gen AI in automatiseringen. Met behulp van Gen AI-connectors hebben ontwikkelaars eenvoudig toegang tot AI-activiteiten die zijn ontworpen om AI te verweven in elke use case, transactie en interactie, zoals: het genereren van tekstcontent en samenvattingen voor verkoop, marketing, sociale media en klantenservice; het classificeren van afbeeldingen in duizenden categorieën; en het gebruik van vertaling en transliteratie om wereldwijde werkkrachten te ondersteunen.

Verbeterde mogelijkheden voor ontwikkelaars voor Integratie Service
Ontwikkelaars worden verder ondersteund door verbeteringen voor Connector Builder, waardoor het eenvoudiger wordt om aangepaste API-integraties te maken. Een nieuwe Activity Designer stelt ontwikkelaars in staat om visueel hun eigen activiteiten te ontwerpen, terwijl ze profiteren van verbeterde ondersteuning voor evenementen - en dat alles via een UX met weinig code.

Partners