07-03-2024

InterSystems introduceert twee Cloud-Native Smart Data Services

Deel dit bericht

InterSystems kondigt de algemene beschikbaarheid aan van de InterSystems IRIS Cloud SQL en InterSystems IRIS Cloud IntegratedML diensten. Deze volledig beheerde cloud-native smart data-diensten stellen ontwikkelaars in staat om met gemak cloud-native database- en machine learning toepassingen te bouwen in SQL-omgevingen.

Met Cloud SQL en Cloud IntegratedML hebben ontwikkelaars toegang tot een volgende generatie relationele database-as-a-service (DBaaS) die snel en eenvoudig te leveren en te gebruiken is. Dankzij ingebouwde AutoML-mogelijkheden kunnen ontwikkelaars eenvoudig modellen voor machine learning ontwikkelen en uitvoeren met slechts een paar SQL-achtige commando's in een volledig beheerde, elastische cloud-native omgeving.

Datamanagementportfolio voor bedrijfskritische toepassingen
Als onderdeel van het InterSystems Cloud-portfolio van slimme dataservices, bieden Cloud SQL en Cloud IntegratedML applicatieontwikkelaars toegang tot de bewezen enterprise-class mogelijkheden van InterSystems als self-service, volledig beheerde aanbiedingen op Amazon Web Services (AWS), terwijl ze een snelle en naadloze on-ramp bieden naar de volledige suite van mogelijkheden in het InterSystems IRIS-dataplatform.
InterSystems IRIS is een dataplatform van de volgende generatie, ontworpen voor organisaties die slimme datastructuren implementeren die krachtige mogelijkheden bieden voor databasebeheer, integratie en applicatieontwikkeling. Door deze mogelijkheden in één product te consolideren, versnelt InterSystems IRIS de tijd die nodig is om waarde uit data te halen, vereenvoudigt het de algehele systeemarchitectuur en verlaagt het zowel de onderhoudsinspanning als de kosten.

Volledig beheerde betrouwbaarheid met InterSystems IRIS Cloud SQL
Cloud SQL maakt het ontwikkelaars van applicaties gemakkelijk om gebruik te maken van geavanceerde relationele databasemogelijkheden als een volledig beheerde, veilige, schaalbare, krachtige, hoog beschikbare cloud-native database-as-a-service (DBaaS).
Cloud SQL biedt de volgende voordelen voor SQL-ontwikkelaars:
- Extreem hoge prestaties, met name voor het binnenhalen en verwerken van binnenkomende gegevens en het uitvoeren van SQL-query's op de gegevens met lage latency op schaal.
- Snel en eenvoudig te leveren en te gebruiken
- Mogelijkheid om eenvoudig clienttoepassingen aan te sluiten via JDBC, ODBC, DB-API en ADO.NET drivers
- Geautomatiseerde beveiliging, gegevensversleuteling en back-ups

ML-automatisering met InterSystems IRIS Cloud IntegratedML
Cloud IntegratedML is beschikbaar als een extra cloud managed service voor InterSystems IRIS Cloud SQL-klanten en breidt de mogelijkheden van Cloud SQL uit om SQL-ontwikkelaars in staat te stellen snel modellen voor machine learning te bouwen, af te stellen en uit te voeren met slechts een paar SQL-achtige opdrachten, zonder data te verplaatsen of te kopiëren naar een andere omgeving. Een belangrijk voordeel van Cloud IntegratedML is de eliminatie van de noodzaak om gegevens over te dragen of te repliceren naar een extern platform om ML-modellen te bouwen, of om ML-modellen te verplaatsen naar een andere omgeving voor uitvoering.

Cloud IntegratedML biedt de volgende voordelen voor SQL-ontwikkelaars:
- Automatisering van machine learning processen en resource-intensieve taken zoals feature engineering, modelontwikkeling en fine-tuning.
- Naadloze integratie van modellen ontwikkeld en getraind met Cloud IntegratedML binnen Cloud SQL, waardoor real-time voorspellende inzichten en prescriptieve acties in reactie op gebeurtenissen en transacties mogelijk worden.

Deze uitgebreide suite van datadiensten maakt het InterSystems Cloud-portfolio tot een optimale keuze voor SQL-ontwikkelaars die op zoek zijn naar een robuuste, krachtige databaseoplossing die is afgestemd op hun behoeften. De nieuwe Cloud SQL en Cloud IntegratedML services zijn beschikbaar via InterSystems Developer Hub.

Partners