21-03-2024

Dell biedt AI Factory-oplossingen

Deel dit bericht

Dell Technologies versterkt de samenwerking met NVIDIA om bedrijven te helpen AI-technologieën te implementeren. Door het Dell Generative AI Solutions-portfolio uit te breiden, inclusief de Dell AI Factory with NVIDIA, kunnen bedrijven de integratie van hun data, AI-tools en on-premises infrastructuur versnellen om maximaal te profiteren van hun GenAI-investeringen.

Door de nauwe samenwerking tussen Dell en NVIDIA helpen de toevoegingen aan het end-to-end Dell Generative AI Solutions-portfolio klanten om te moderniseren met AI, bedrijfstransformatie te versnellen en de productiviteit te verhogen. Dell AI Factory with NVIDIA is een end-to-end-oplossing in de sector die Dell’s compute-, opslag-, client device-, software- en services-mogelijkheden integreert met NVIDIA’s geavanceerde AI-infrastructuur en softwaresuite, allemaal ondersteund door high-speed networking fabric. Dell AI Factory with NVIDIA wordt geleverd als een volledig geïntegreerde oplossing en het benut de voordelen van rack level design, met rigoureuze tests en validatie. Dit om een naadloze oplossing te bieden voor het transformeren van data in waardevolle inzichten en resultaten. Deze oplossing maakt ook gebruik van bestaand aanbod op het gebied van de beveiliging van bedrijfsdata met bijbehorende Dell services op het gebied van beveiliging en privacy.  

De Dell AI Factory with NVIDIA ondersteunt een breed scala aan AI-use cases en -applicaties gedurende de gehele GenAI-levenscyclus, van het maken en tunen van modellen tot augmentatie en inferencing. Klanten kunnen ook profiteren van de voordelen van zakelijke professionele diensten die bedrijven helpen hun strategie, datavoorbereiding, implementatie en adoptie van de AI Factory te versnellen, waardoor de AI-mogelijkheden toenemen.

Dell Data Lakehouse
Dell Professional Services for GenAI breidt uit met ondersteuning van NVIDIA AI en infrastructuurexperts om klanten te helpen deze oplossingen te integreren, beheren en beveiligen om sneller bedrijfsresultaten te behalen. Dell Implementation Services omvatten nu mogelijkheden om Dell’s nieuwe RAG-oplossing, modeltraining en het Dell Data Lakehouse te leveren, evenals de nieuwe Advisory Services for GenAI Data Security, die klanten helpt beveiligingsrisico’s te beoordelen en minimaliseren.

Partners