22-03-2024

Unit4 Smart Automation Services bieden slimme ERP-functionaliteit

Deel dit bericht

Unit4 kondigt de introductie aan van Smart Automation Services. De diensten die horen onder de Smart Automation Services stellen organisaties in staat hun efficiëntie en productiviteit te verbeteren met behulp van artificial intelligence en contextbewuste functionaliteiten.

De Smart Automation Services kunnen worden geïntegreerd met Unit4 ERPx en de virtuele assistent van Unit4, om zo bedrijfsprocessen verder te stroomlijnen. Met behulp van de diensten kan ERPx een fors aantal taken automatiseren en zo bijdragen aan een optimale, gepersonaliseerde gebruikservaring die minimale menselijke tussenkomst vereist.

Integratie met AppStudio, Extension Kit Flows en Apps
De Smart Automation Services combineren diverse nieuwe tools die Unit4 heeft ontwikkeld ter ondersteuning van hun ERP-oplossing. Zo integreert het AppStudio, een tool voor het stroomlijnen van de ontwikkeling en automatisering van nieuwe applicatiefunctionaliteit in ERPx, met Extension Kit Flows en Apps, een low-code platform waarmee organisaties bedrijfsapplicaties op maat kunnen ontwikkelen en aan ERPx kunnen koppelen. Een ander onderdeel van de Smart Automation Services is Industry Mesh, een oplossing voor agile integratie van cloudapplicaties met ERPx en de geavanceerde virtuele assistent van Unit4. Het samenspel van deze diensten maakt het mogelijk de ontwikkeling van user interfaces te stroomlijnen en stelt ERP-gebruikers in staat de regie in handen te nemen.

“We willen de tijd die gebruikers nu nog kwijt zijn aan de interactie met ERP-systemen drastisch verminderen. Dat doen we door processen te automatiseren en taken intuïtiever en intelligenter te maken”, zegt Claus Jepsen, Chief Product & Technology Officer bij Unit4. “Dankzij uitgebreid onderzoek naar slimme automatisering en de ervaringen van gebruikers, weten we hoe we routinematige taken kunnen automatiseren en user interfaces kunnen afleveren die maken dat men anders tegen ERP aan gaat kijken. Door met onze technologie gebruikers in staat te stellen hun focus te richten op belangrijkere taken, kunnen we organisaties extra toegevoegde waarde bieden.”

Automatisering en inzichten op basis van gegevensanalyse
De Smart Automation Services van Unit4 maken gebruik van automatisering en inzichten op basis van gegevensanalyse, om gebruikers zo een uitmuntende mensgerichte ervaring te bieden. De diensten zorgen met een combinatie van AI en contextbewuste functionaliteit voor gepersonaliseerde ervaringen die de efficiëntie van gebruikers vergroten. Unit4 heeft de effectiviteit van deze aanpak kunnen aantonen door intern gebruik te maken van AppStudio voor de ontwikkeling en implementatie van nieuwe functionaliteit en door uitgebreid onderzoek te doen naar de gedragspatronen en gewoontes van gebruikers. Unit4 heeft niet alleen het gebruik van zijn producten geanalyseerd, maar ook de feedback van gebruikers gekwantificeerd en de impact van de nieuwe functionaliteit gemeten. Tijdens een pilot van een selfserviceoplossing voor werknemers, bleek dat zij aanzienlijk minder tijd kwijt waren aan de interactie met het systeem en het voltooien van taken.

Company:

Unit4

Partners