03-04-2024

Celonis lanceert Sailfin Accounts Receivable app suite

Deel dit bericht

Celonis lanceert een nieuwe Sailfin Accounts Receivable (AR) app suite. De app suite is samen met Sailfin Technologies ontwikkeld, nadat Celonis het bedrijf in 2022 heeft overgenomen. De nieuwe applicaties moeten het dagelijkse debiteurenbeheer optimaliseren voor meer efficiëntie, verhoogde productiviteit en kostenbesparing.

De Sailfin AR app suite draait op het Celonis Process Intelligence Platform. De applicaties maken gebruik van de gestandaardiseerde en uniforme data en kennis van de Celonis Process Intelligence Graph. De lancering van de nieuwe app suite benadrukt de groei van het Celonis platform-ecosysteem, met een groeiende lijst van onafhankelijke softwareleveranciers die hun oplossingen op het Celonis Process Intelligence Platform bouwen.

Het Celonis Process Intelligence platform biedt één proceslaag die verbeteringsmogelijkheden, automatisering en systeemtransformatie ondersteunt in alle applicaties. Met het platform zijn organisaties in staat systeemsilo’s te vermijden en procesoptimalisaties door te voeren in alle waardeketens. Met deze sterke basis van procesintelligentie is de Sailfin AR app suite de opvolger van de bestaande Celonis Premium Accounts Receivable applicaties.

De Sailfin AR app suite bevat de volgende applicaties:
- Collections Management app: Vanuit een centrale applicatie met een geprioriteerde werklijst en klantoverzichten incasso’s verzamelen; automatiseer terugkerende taken en stroomlijn betalingsherinneringen van klanten
- Disputes Management app: Stroomlijn de afhandeling van mogelijke geschillen met gecentraliseerde tracking en intelligente workflows
- Credit Management app: Beheer kredietrisico's met slimme, datagedreven limieten, realtime kredietrisicobewaking en geïntegreerde data van derde partijen
- Cash Applications app: Automatiseer het volledige proces van betalingsverzoeken door overboekingen samen te voegen en algoritmes aan elkaar te koppelen om zo tijd te besparen en de churn te verminderen.

Intelligente automatisering met AI
Naast de procesintelligentie van Celonis maken de Sailfin AR-apps gebruik van automatisering en AI om de AR-activiteiten te verbeteren. Betalingsherinneringen zijn een goed voorbeeld. Een doorsnee organisatie kan op elk moment honderden betalingsherinneringen versturen. Traditionele AR-software vereist vaak dat teamleden elke reactie handmatig afhandelen, waarbij ze heen en weer schakelen tussen AR-beheer en e-mails. De Sailfin AR apps ondersteunen integratie met de mailinbox van werknemers, waardoor klantcommunicatie direct vanuit de app mogelijk is. Met behulp van AI kunnen de apps ook de intentie van vragen van klanten bepalen en ofwel automatisch reageren met een bericht, gemaakt met behulp van generatieve AI (GenAI), of een teamlid waarschuwen om actie te ondernemen.

Company:

Celonis

Partners