18-04-2024

Dell biedt multicloud APEX File Storage for Microsoft Azure

Deel dit bericht

Dell Technologies komt met Dell APEX File Storage for Microsoft Azure en slaat daarmee een brug tussen cloud-opslag en AI-gedreven inzichten. Dell PowerScale OneFS is de kern van Dell APEX File Storage for Azure.

Door de kracht van PowerScale OneFS naar de Azure-cloud te brengen, kunnen klanten gegevens effectiever consolideren en beheren, opslagkosten verlagen engegevensbescherming en -beveiliging verbeteren met behulp van native cloud AI-tools om inzichten sneller te krijgen. Dell APEX File Storage for Microsoft Azure levert ook geavanceerde bestandsopslagmogelijkheden in Azure.

Dell APEX File Storage for Azure combineert efficiëntie en veelzijdigheid, zodat bedrijven het volledige potentieel van gedistribueerde cloud-ecosystemen kunnen benutten voor hun AI-workflows. Van oudsher wordt AI-implementatie gekenmerkt door oplossingen in silo's en gefragmenteerde infrastructuur. Dell's APEX File Storage for Azure biedt naadloze integratie van krachtige opslagmogelijkheden voor implementatie op de Azure-infrastructuur van Microsoft. Verplaats gegevens eenvoudig van on-premises naar de cloud met behulp van geavanceerde native replicatie zonder dat de storagearchitectuur opnieuw bewerkt moet worden. Met een scale-out-architectuur ter ondersteuning van maximaal 18 nodes en 5,6 PB in een enkele name space, biedt APEX File Storage for Azure schaalbaarheid en flexibiliteit zonder in te boeten op beheergemak.

Dell APEX File Storage for Azure is ontworpen voor gebruik in hybride clouds en cloud bursts, of het nu gaat om traditionele IT-workloads of geavanceerde GenAI-applicaties, en biedt hoge prestaties op schaal voor AI.

Voordelen van APEX File Storage for Azure zijn onder andere:
Versnelde implementatie van multicloud met een consistente gebruikerservaring in on-premises en cloudomgevingen.
Flexibiliteit: Beheer naadloos veranderende workload-eisen en snelgroeiende datasets met geavanceerde OneFS-dataservices en schaalbare capaciteit tot 5,6 PB.
Gegevensbeheer: Maak gebruik van native AI-tools om de meest veeleisende workloads aan te sturen.

Partners