25-04-2024

Wipro en Nutanix introduceren nieuwe Nutanix Business Unit

Deel dit bericht

Wipro en Nutanix introduceren een nieuwe, op Nutanix gerichte business unit. Samen zullen ze gezamenlijke klanten helpen hun digitale en hybride multicloud-reis te versnellen en de waarde van hun Nutanix Cloud-investeringen te maximaliseren.

De business unit zal de branche-expertise van Wipro FullStride Cloud combineren met Nutanix Cloud Platform om de gezamenlijke ontwikkeling van oplossingen te verbeteren en go-to-market-strategieën uit te breiden. Deze samenwerking heeft als doel de wendbaarheid, snelheid en innovatie voor organisaties te verbeteren en hen te helpen krachtigere en flexibelere cloud operating-modellen te bouwen. Deze inzet is afgestemd op de bredere strategie van Wipro om groei te stimuleren door middel van strategische partnerships en een meerjarenplan om gezamenlijk deze marktkansen van miljarden dollars te benutten voor cloudinfrastructuur, IT-applicaties, edge- en AI-computing.

Door gebruik te maken van gedeelde ecosysteempartners zal de business unit tegemoetkomen aan de toenemende vraag naar hybride multicloud-, gemoderniseerde applicatie- en databaseplatforms, hybride end-user computing, AI-computing en edge-moderniseringsoplossingen. Deze samenwerking omvat advies, ontwerp en engineering om klanten geavanceerde oplossingen te bieden. Het gezamenlijke aanbod, waaronder Nutanix AI-ready infrastructuuroplossingen, zal naadloos integreren met Wipro’s ai360-ecosysteeminitiatieven, waardoor de ontwikkeling van oplossingen wordt versneld.

Tags:

Cloud

Company:

Wipro, Nutanix

Partners