29-04-2024

OutSystems belicht toekomst GenAI voor ontwikkeling op ONE-conferentie

Deel dit bericht

OutSystems kondigt de ONE: OutSystems NextStep Experience aan. Deze conferentie staat in het teken van de volgende generatie app-ontwikkeling ondersteund door generatieve AI (GenAI), en vindt plaats op 15 en 16 oktober in de RAI in Amsterdam. Het evenement biedt de wereldwijde OutSystems community de mogelijkheid inzichten te delen en de toekomst van het OutSystems platform te verkennen.

Het programma bevat onder meer GenAI use cases, previews van nieuwe producten, fireside chats, technische toelichtingen en netwerkmogelijkheden voor klanten, ontwikkelaars, partners en andere geïnteresseerden. De ONE-conferentie biedt een routekaart voor de volgende generatie applicatie-ontwikkeling en laat zien hoe GenAI een revolutie teweegbrengt in de snelheid, kracht en wendbaarheid van organisaties, waarmee het een nieuwe standaard zet voor innovatie en vooruitgang.

Ontwikkelaars krijgen informatie over de nieuwste ontwikkelingen rond het OutSystems-platform, om hen te inspireren software te bouwen die de meeste waarde toevoegt. Deelnemers zullen de nieuwste productinnovaties van OutSystems zien, leren van andere low-code visionairs en inzicht krijgen in belangrijke trends in de industrie. Oleksandr Matvitskyy, Senior Director Analyst bij Gartner, geeft inzichten in de hedendaagse IT-uitdagingen en succesvolle technologische- en mensgerichte strategieën. "Ik kijk ernaar uit om tijdens mijn presentatie op de OutSystems ONE Conference in te gaan op uitdagingen en strategieën voor succes op het gebied van technologie en personeel", aldus Oleksandr Matvitskyy, Senior Director Analyst bij Gartner. "Ik ben enthousiast over het vooruitzicht om samen in de toekomst van app-ontwikkeling te duiken en nieuwe benaderingen te ontdekken om te floreren in een wereld die altijd in ontwikkeling is."

Partners