08-05-2024

Dell Technologies biedt multicloud databescherming en AI-tools tegen cyberaanvallen

Deel dit bericht

Dell Technologies breidt het portfolio van apparaten, software en as-a-Service oplossingen voor gegevensbescherming uit. Zo wil Dell klanten helpen hun cyber resiliency te versterken, zeker nu het aantal cyberaanvallen fors toeneemt.

Door het hele Dell Data Protection-portfolio verder uit te breiden helpt Dell klanten een moderne en veerkrachtige basis te bouwen om data on-premises, in public clouds en aan de edge te beschermen. Deze innovaties helpen de zorgen aan te pakken die aan het licht kwamen in de Dell Global Data Protection Index (GDPI) enquête 2024. Daaruit bleek dat 75% van de organisaties gelooft dat hun bestaande maatregelen voor gegevensbescherming niet in staat zijn om ransomware-dreigingen aan te pakken. Bijna 70% had er geen vertrouwen in dat ze kunnen herstellen na een cyberaanval.

“Met de exponentiële groei van data, biedt generatieve AI organisaties kansen om processen te stroomlijnen, besluitvorming te verbeteren en innovatie te stimuleren. Maar het vergroot ook het aanvalsoppervlak voor cyberaanvallen – vooral met getrainde modellen die snel een van de meest waardevolle bedrijfsmiddelen voor bedrijven worden”, zegt Arthur Lewis, president, Infrastructure Solutions Group, Dell Technologies. “Nu het groeiende digitale landschap steeds meer kwetsbaarheden blootlegt, vertrouwen bedrijven vaker op Dell om hun data overal te beschermen met vertrouwde gegevensbeschermings- en AI-oplossingen.”

Dell PowerProtect Data Domain-systemen vormen ook het middelpunt van een breed partnerecosysteem, dat leveranciers van software voor gegevensbescherming helpt hun bedrijf uit te breiden én de veerkracht van hun klanten te versterken.

Geïntegreerde GenAI Assistant verhoogt productiviteit en efficiëntie
Met de introductie van Dell APEX Backup Services AI, een geïntegreerde GenAI-assistent voor back-up en herstel, kunnen klanten beschermingsprocessen stroomlijnen. Dell APEX Backup Services AI helpt tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar GenAI-gegevensbescherming. Zo blijkt dat 52% van de respondenten van de GDPI-enquête gelooft dat GenAI een voordeel zal opleveren voor de cyberbeveiliging van hun organisatie.

Storage Direct Protection in Dell PowerProtect Data Manager biedt native integratie met Dell PowerMax enterprise storage voor snelle, efficiënte en veilige back-up en herstel van en naar PowerProtect Data Domain.

Partners