22-05-2024

Dell Technologies versnelt AI-innovatie met AI Factory

Deel dit bericht

Dell Technologies presenteert de Dell AI Factory waarmee het klanten, via een traditionele aankoop of als Dell APEX-abonnement, toegang geeft tot het breedste AI-portfolio in de sector - van device tot datacenter tot de cloud - en tot een open ecosysteem van technologiepartners om unieke AI-applicaties te creëren.

Het end-to-end AI-portfolio van Dell, dat clientapparaten, servers, opslag, gegevensbescherming en netwerken omvat, vormt de basis van de Dell AI Factory. Dell Technologies breidt dat portfolio uit met nieuwe aanbiedingen die speciaal zijn gebouwd om aan de toenemende AI-eisen te voldoen.

AI-pc's herschrijven de regels van creativiteit en productiviteit
- Dell introduceert Copilot+-pc's, aangedreven door Snapdragon X Elite- en Snapdragon X Plus-processors, en met nieuwe Microsoft AI-ervaringen. Deze laptops, de eerste in hun soort, zijn gemaakt voor professionals en consumenten en bevatten ingebouwde AI met sterke prestaties en een batterij die de hele dag meegaat. Deze transformerende AI-pc-ervaring helpt gebruikers hun taken en workflows eenvoudig uit te voeren via lokale computing en verwerking via de GPU, CPU en NPU.

Vooruitgang in het beheren en beschermen van de gegevens die AI-innovatie stimuleren
- Dell PowerScale F910 all-flash file storage komt tegemoet aan de behoeften van veeleisende AI-workloads en levert sneller AI-inzichten met tot 127% verbetering (2) in prestaties en superieure density.
- PowerScale: Project Lightning is een nieuwe, zeer krachtige softwarearchitectuur voor parallelle bestandssystemen die in PowerScale zal worden geïntegreerd om de trainingstijd voor grootschalige en complexe AI-workflows te versnellen.
- Dell Solution for AI Data Protection helpt klanten kritieke AI-applicaties en -gegevens te beschermen met Dell databeschermingssoftware, -appliances en een referentieontwerp om de implementatie te stroomlijnen.

Uitgebreid netwerkportfolio levert de structuur die de AI-prestaties versnelt
- Dell PowerSwitch Z9864F-ON, aangedreven door de Broadcom Tomahawk 5-chipset, verdubbelt de netwerkprestaties van AI-applicaties (3) via een moderne netwerkarchitectuur die hoge doorvoer, lage latency en eenvoudige schaalbaarheid levert, geschikt voor de meest veeleisende netwerkomgevingen.
- Dell PowerEdge XE9680 ondersteunt Broadcom 400G PCIe Gen 5.0 Ethernet-adapters. De combinatie van PowerEdge-hardware, PowerSwitch Z9864F-ON en 400G PCIe Gen 5.0 Ethernet-adapters stelt organisaties in staat betere prestaties, schaalbaarheid en efficiëntie te bereiken door robuuste ethernet-fabrics te bouwen.
- Enterprise SONiC Distribution-innovaties verbeteren de AI-prestaties, terwijl SmartFabric Manager voor SONiC-software de implementatie, orkestratie en levenscyclusbeheer vereenvoudigt met één weergave van SONiC-fabrics.

Versnel de time-to-value van AI met een toonaangevend partnerecosysteem
Diepgaande samenwerking tussen Dell en vooraanstaande ecosysteempartners levert strak geïntegreerde oplossingen op en maakt het voor klanten gemakkelijker om aan de slag te gaan met AI.
- Dell Technologies is de eerste infrastructuurprovider die samenwerkt met Hugging Face om een geoptimaliseerde lokale implementatie van generatieve AI-modellen aan te bieden. Met Dell Enterprise Hub on Hugging Face kunnen organisaties eenvoudig en veilig open, aangepaste large language models (LLM's) op locatie trainen en implementeren op de Dell-infrastructuur. Deze ervaring versnelt de time-to-value voor klanten die hun eigen AI-applicaties bouwen voor gebruiksscenario's zoals chatbots en klantenondersteuning en is rechtstreeks toegankelijk binnen het open platform voor AI-bouwers van Hugging Face.
- Dell Technologies zet zijn samenwerking met Meta voort om de implementatie van Meta Llama 3-modellen op locatie met de Dell-infrastructuur te vereenvoudigen, waarbij testresultaten, prestatiegegevens en implementatievoorbeelden worden verstrekt.
- Dell AI Solution for Microsoft Azure AI Services versnelt de implementatie van AI-services, zoals spraaktranscriptie en vertaalmogelijkheden, gebouwd op het Dell APEX Cloud Platform voor Microsoft Azure.

Vereenvoudiging van het AI-traject met een uitgebreid dienstenportfolio
Dell breidt zijn uitgebreide portfolio van AI Professional Services uit om betere bedrijfsresultaten uit AI-initiatieven te behalen.
- Implementatieservices voor Microsoft Copilot-oplossingen helpen organisaties de manier waarop ze werken te transformeren met deskundige begeleiding bij het omarmen van Microsoft Copilots-ervaringen in GitHub, Security, Windows en Sales.
- Accelerator Services voor Dell Enterprise Hub op Hugging Face verkorten de time-to-value voor snelle AI-prototyping met behulp van de Dell Portal on Hugging Face met strategisch advies over tool- en modelselectie en afstemming van gebruiksscenario's.

Dell AI Factory met NVIDIA geeft AI-adoptie een boost
Dell Technologies breidt de Dell AI Factory with NVIDIA uit met verbeteringen op het gebied van servers, edge, werkstations, oplossingen en services. De Dell AI Factory with NVIDIA, aangekondigd in maart, versnelt de adoptie van AI door geïntegreerde Dell- en NVIDIA-mogelijkheden of vooraf gevalideerde, full-stack-oplossingen te leveren.

Partners