01-07-2024

OutSystems Developer Cloud ontvangt SOC 2-certificering

Deel dit bericht

De OutSystems Developer Cloud heeft het Amerikaanse SOC 2-certificaat behaald. Dit certificaat is essentieel voor organisaties die bedrijfskritische systemen en applicaties beheren waarin gevoelige persoonlijke gegevens verwerkt worden.

Internationaal advieskantoor Baker Tilly heeft beoordeeld en bevestigd dat OutSystems voldoet aan het SOC 2-framework voor beveiliging, privacy en beschikbaarheid, wat de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens waarborgt.

De OutSystems Developer Cloud (ODC) is een high-performance, cloud-native, low-code applicatie-ontwikkelplatform dat de efficiëntie van ontwikkelaars verhoogt door het ontwikkelen en wijzigen van software drastisch te versnellen, terwijl het opzetten en onderhouden van een cloud-native platform uit handen wordt genomen. Met ODC kunnen ontwikkelaars de volledige levenscyclus van applicaties beheren en snel hoogwaardige, transformatieve apps leveren die voldoen aan de behoeften van hun klanten. ODC biedt een geïntegreerde ontwikkelomgeving, geautomatiseerde bouw en implementatie, met ingebouwde security- en performance checks vanaf het begin.

OutSystems biedt uitgebreide beveiligingsfuncties waarop organisaties kunnen vertrouwen, zodat zij zich kunnen richten op organisatiebrede toepassingen die aanzienlijke waarde toevoegen. ODC is volgens het bedrijf een betrouwbaar en compliant low-code platform waar security end-to-end verweven is met elk aspect van platform- en applicatieontwikkeling.

Partners