02-07-2024

Dynatrace integreert met AWS Application Migration Service

Deel dit bericht

Dynatrace kondigt als eerste AWS-partner aan dat haar observability platform is geïntegreerd met AWS Application Migration Service. Met AWS MGN kunnen bedrijven applicaties en infrastructuur efficiënt en veilig verplaatsen naar de AWS Cloud terwijl ze tijdens de migratie operationeel blijven.

Met de integratie kunnen organisaties het Dynatrace-platform automatisch installeren en implementeren vanaf het moment dat ze de AWS Cloud gebruiken, waardoor ze direct toegang hebben tot uitgebreide observability. Hierdoor kunnen organisaties de voordelen van de cloud met vertrouwen omarmen en de beste gebruikerservaringen bieden.

De integratie van Dynatrace met AWS MGN stelt organisaties in staat om het Dynatrace-platform snel en veilig te gebruiken voor:
• Het optimaliseren van prestaties: door applicaties continu te monitoren en potentiële problemen automatisch aan te pakken voordat ze escaleren, helpt Dynatrace teams met het behoud van hoge prestaties en beschikbaarheid.
• Kostenbeheersing: door te begrijpen welke onderdelen van een applicatie de meeste resources gebruiken, stelt Dynatrace teams in staat om bij te sturen en kosten te verlagen.
• Gebruikerservaringen begrijpen: gedetailleerde inzichten in gebruikersinteracties helpen teams met het verbeteren van de gebruikerservaring, wat leidt tot een hogere tevredenheid.
• Compliance en beveiliging: Dynatrace biedt gedetailleerde logs en metrics, waardoor teams voldoen aan wettelijke vereisten en ongebruikelijke activiteit kunnen detecteren.

Partners