04-07-2024

Hyperautomation-specialist Ciphix neemt Bizzomate over

Deel dit bericht

Hyperautomation-specialist Ciphix neemt Bizzomate over, expert in low-code software-oplossingen voor het digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Met de acquisitie zet Ciphix een volgende stap in het verwezenlijken van de ambitie om de leidende Europese partij te worden op het gebied van hyperautomation.

Klanten van beide partijen profiteren van een geïntegreerd dienstenaanbod waarmee elk denkbaar digitaliseringsvraagstuk kan worden opgelost. Het portfolio omvat nu onder andere low-code apps, Robotic Process Automation (RPA), Artificial Intelligence (AI), Process Mining en Integration Platform as a Service (iPaaS)-oplossingen.

Om de groeiambities te verwezenlijken startte Ciphix in mei 2023 een buy-and-build–groeistrategie met Mentha Capital. Daarna volgde in september 2023 de overname van Webflight, een specialist in low-code apps, nu gevolgd door de acquisitie van Bizzomate. Hierdoor ontstaat een bedrijf van meer dan 170 collega’s die werken vanuit de vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Valkenburg.

Een schat aan low-code expertise
Bizzomate brengt een schat aan low-code expertise met zich mee. Het bedrijf is al jaren Platinum Mendix-partner en ontving drie keer de Siemens Low-code Partner of the Year-award. Met een team van meer dan 75 gecertificeerde medewerkers beschikt Bizzomate over diepgaande kennis en een bewezen staat van dienst in het implementeren van low-code applicaties in diverse sectoren, waaronder de zorg en de industrie. De low-code specialist voerde talloze digitale transformatieprojecten uit bij onder andere de Universiteit Maastricht, Mental Care Group en MediReva.

De overname van Bizzomate sluit perfect aan bij de strategische doelstellingen van Ciphix. De integratie van Webflight toonde eerder al aan dat low-code applicaties complementair zijn aan de bestaande hyperautomation-technologie van Ciphix. Klanten profiteren aanzienlijk van de combinatie van low-code met Robotic Process Automation (RPA), Artificial Intelligence (AI) en Integration Platform as a Service (iPaaS)-technologieën. De combinatie hiervan helpt Ciphix-klanten om hun digitale transformatie efficiënter te maken en daarmee verder te versnellen.

Partners