17-09-2024

Salesforce integreert AI-agenten in Slack

Deel dit bericht

Salesforce kondigt een reeks Slack-innovaties aan waarmee organisaties de kennis uit hun bedrijf, hun gegevens, agenten, apps en automatisering kunnen samenbrengen in één AI-gestuurd systeem om samen te werken.

In een conversatie-interface kunnen teams samenwerken met AI-agenten, waarbij gegevens in Slack en Salesforce worden gesynchroniseerd:
• Agentforce in Slack: met een nieuwe gebruikersinterface (UI) voor agenten kunnen teams nu in Slack met hun data ‘praten’, inzichten naar boven halen en actie ondernemen op specifieke taken;
• AI-agenten van derden: AI-agenten en -assistenten van partners zoals Adobe, Anthropic, Cohere, Perplexity en andere partijen kunnen worden ingezet in dezelfde vertrouwde, veilige omgeving in Slack.
• Salesforce-kanalen: een nieuw type kanaal dat CRM-data van Salesforce verbindt met gesprekken in kanalen in Slack, biedt teams uitgebreide mogelijkheden om samen te werken. Binnenkort worden Salesforce-kanalen in de Salesforce-gebruikersinterface geïntegreerd.

Andere vernieuwingen in Slack zijn de AI-functionaliteit voor zoeken en automatisering en oplossingsgerichte templates om de productiviteit voor elk gebruiksscenario en elke afdeling te verhogen.
• Slack AI-functies: verbeterde mogelijkheden zoals huddle notities, en verbeterd zoeken, stellen teams in staat om slimmer, sneller en met meer focus te werken.
• Slack-templates: diverse kant-en-klare kanalen, canvassen, lijsten en geautomatiseerde workflows maken het werk op elke afdeling en voor elke taak sneller en productiever.

Teams hebben een efficiënte manier nodig om samen te werken, waarbij Agentforce AI-agenten teamgenoten worden, AI doelgericht en intuïtief gebouwd is en klantgegevens zijn geïntegreerd in één systeem. Teams verbeteren volgens Salesforce hun productiviteit met maar liefst 47 procent door te werken in het agent-gestuurde werksysteem van Slack. Met de vandaag aangekondigde innovaties kunnen klanten alles centraliseren wat ze nodig hebben om hun werk efficiënter te doen.

Partners