02-06-2015

Oracle stelt René van Stiphout aan als Managing Director Oracle Nederland

Deel dit bericht

Oracle stelt René van Stiphout (1960) per 1 juni 2015 aan als Managing Director Nederland & Vice President Technology Sales in de BeNeLux. Hij vervangt daarmee Reinier van Grieken die sinds 2010 leiding heeft gegeven aan de Nederlandse organisatie en de Technology Sales in de BeNeLux.

Van Stiphout werkt al meer dan 15 jaar bij Oracle. Hij bekleedde diverse posities binnen de EMEA Applications organisatie, de laatste zeven jaar fungeerde hij als VP Sales ERP voor West-Europa. Als Managing Director wordt René verantwoordelijk voor de lokalisatie van de internationale Oracle-strategie. De Managing Director zorgt voor de synergie tussen de software-, systems-, en services-teams en brengt het aanbod samen zodat oplossingen volledig worden afgestemd op de wensen en behoeften van de lokale markt.

Van Grieken heeft sinds 2010 op enthousiaste en positief kritische wijze leiding gegeven aan Oracle Nederland en Technology Sales in de BeNeLux, waarbij voortdurend succes is gerealiseerd. Hij gaat zich nu volledig richten op zijn nieuwe rol als VP Sales for Systems voor de BeNeLux en de UK.

Reinier van Grieken: "Mijn tijd bij Oracle is tot nu toe geweldig geweest. Ik heb de kans gehad om in de BeNeLux met leuke en getalenteerde professionals te werken. Ik ben dankbaar voor deze kennis en ervaring en kijk uit naar mijn nieuwe functie bij Oracle."

René van Stiphout: "In de afgelopen jaren lag de primaire focus van mijn werk op internationale activiteiten, dus dit is een geweldige kans voor mij om mijn focus te verleggen naar het nationale niveau en fungeren als het aanspreekpunt voor Oracle Nederland. Ik zie ernaar uit om de ervaring die ik heb opgedaan in andere landen en industrieën in te zetten in mijn nieuwe rol; ik kan niet wachten om te beginnen."

Partners