19-08-2015

Visma beloont origineelste startup met reis naar Silicon Valley

Deel dit bericht

Visma Software start vandaag met een nationale roadshow waarbij de leverancier van bedrijfssoftware startende ondernemers een gratis podium geeft op sociale media. Met een opvallende klassieke Volkswagen bus rijdt een team van Visma-medewerkers door het hele land op zoek naar start-ups die via een 30-secondenfilmpje hun bedrijf onder de aandacht kunnen brengen. Het meest originele filmpje wordt beloond met een reis voor twee personen naar Silicon Valley in de Verenigde Staten. Deze actie loopt vooruit op de introductie van Visma eAccounting, online boekhoudsoftware voor start-ups, zzp’ers en kleine ondernemers, dit najaar.

Onder het motto ‘Je kan het!’ biedt Visma eAccounting start-ups en ondernemers een podium om te laten zien waar ze goed in zijn. Door een filmpje te maken en te plaatsen op Facebook doen ondernemers mee aan de winactie. Op deze manier helpt Visma de veelal startende bedrijven met succesvoller ondernemen.

‘Het is voor het eerst dat Visma direct de dialoog aangaat met start-up bedrijven. Deze campagne helpt ons om nog beter te begrijpen wat de specifieke uitdagingen zijn van start-ups en wat zij verwachten van bedrijfssoftware. Zo willen zij altijd en overal via elk apparaat hun business software aan kunnen spreken. Alles moet sneller maar toch veilig en de ondernemer moet makkelijk en snel kunnen starten tegen een scherpe prijs. Bedrijfsprocessen moeten slimmer, leuker en vooral makkelijker gaan,’ vertelt Ivo Bodenstaff, marketing directeur van Visma Software in Nederland.

‘De eerste reacties op onze campagne zijn heel positief. Elk startend bedrijf kan wel wat hulp gebruiken om hun producten en/of diensten onder de aandacht te brengen in onze wereld waarin hevige concurrentie om aandacht de norm is. Bovendien is een gratis bezoek aan Silicon Valley, het mekka voor start-ups, een bestemming waar iedere ondernemer veel inspiratie op kan doen. Dat krijgen we ook bevestigd van de ondernemers die we spreken,’ vervolgt Bodenstaff.

Deze ‘Je kan het!’-campagne is vandaag gestart en loopt door tot begin oktober. Daarna wordt bekendgemaakt welke twee personen in aanmerking komen voor de hoofdprijs. Met de website www.jekanhet.nl zal Visma startende ondernemers een podium blijven bieden en tips & tricks geven over hoe bedrijfssoftware je kan helpen succesvoller te ondernemen.

Tags:

Software

Company:

Visma Software

Partners