19-08-2015

Sytac IT Consulting benoemt CTO en Sr. Account Manager voor versterking Internationale Positie

Deel dit bericht

Sytac IT Consulting, expert op het gebied van Java en front-end technologieën voor onder andere de luchtvaart en de bancaire sector, heeft Carlo Sciolla benoemd tot CTO en Saskia Capiau is nu Sr. Account Manager (Java).  Kortgeleden sloot Sytac een strategisch partnerschap met Infotel Conseil.

“Om aan de vraag naar efficiënte en innovatieve oplossingen uit de internationale markt te voldoen willen wij onze expertise op een zo hoog mogelijk peil houden”, stelt Bert Kraaikamp, CEO van Sytac. “Daarbij ligt de focus op kwaliteit, service en lokale ondersteuning.”


Als Chief Technology Officer (CTO) is Carlo Sciolla nu verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk van de ontwikkelaars bij Sytac. “Belangrijk aandachtspunt zal de efficiënte samenwerking in onze teams in Nederland en de ‘near shore’ locaties in Italië en Frankrijk zijn”, stelt Carlo Sciolla. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de IT-markt. “Vooral verschillende technologische markten, variërend van mobiele ontwikkeling tot systeemintegratie en enterprise toepassingen; in zowel consultancy als organisaties op het gebied van productontwikkeling.”

Sytac IT Consulting concentreert zich de komende periode op de consolidatie van Sytac als een internationaal expertise centrum voor Webdevelopment projecten met vestigingen in verschillende Europese landen.
Bert Kraaikamp: “Deze benoemingen zijn voor Sytac een belangrijke bijdrage voor de verdere ontwikkeling van de technische cultuur in de richting van technische uitmuntendheid en praktische, efficiënte oplossingen; zowel lokaal als internationaal.”
Sytac IT Consulting heeft een strategische samenwerking voor de Europese markt met de Infotel-groep en is een erkend expert op het gebied van Java en front-end technologieën voor onder andere de luchtvaart en de bancaire sector. De organisatie levert op maat gemaakte software en applicatieontwikkeling in sectoren zoals de luchtvaart, bankwezen, financiën, automotive en de publieke sector.

 

Tags:

Consulting

Company:

Sytac

Partners