24-08-2015

Xillio ondersteunt groei softwareplatform met personele uitbreiding

Deel dit bericht

Xillio B.V., ontwikkelaar van het Xill Development Platform, een complete toolbox voor contentmigraties, heeft Maurice Bakker aangenomen als Senior Consultant, Bas van der Poel als Sales Manager, John Stam als Delivery Manager en Paul van der Zandt als Head of software development. Xillio wil met zijn softwareplatform een toonaangevende internationale leverancier zijn van migratieoplossingen, waarin ook onderdelen als content analyse, classificatie en deduplicatie belangrijke toepassingen zijn. De personele uitbreiding past dan ook binnen de doelstelling om de nationale en internationale expansie te versnellen.

Dankzij de sterke nationale en internationale belangstelling voor de producten van Xillio B.V. is een volgende stap gezet in de versterking van het medewerkersbestand.

“Xillio heeft met deze medewerkers weer extra versterking in huis en onze (toekomstige) klanten en partners zullen dankzij hun uitgebreide ervaring op diverse gebieden als excellente delivery, software ontwikkeling en expertise op het gebied van ECM en migratie daarvan ten volle kunnen profiteren”, aldus Rikkert Engels, CEO van Xillio. “Voor ons is het belangrijk om tijdens de groeifase die we nu doormaken de beste adviseurs en medewerkers aan te trekken. Dat blijft een hoge prioriteit hebben.”

Verbeterde kwaliteit ECM-systemen met voorspelbare en gecontroleerde migraties
De jarenlange ervaring van Xillio op het gebied van migraties heeft geleid tot een flexibel en breed in te zetten softwareplatform. Het wordt door veel organisaties en grote internationale system integrators gebruikt voor het realiseren van complexe contentmigraties en -consolidaties. Het platform is uitgerust om een grote hoeveel content en silo’s onder controle te krijgen en de kwaliteit te verbeteren door middel van analyses, deduplicatie en verrijking via autoclassificatie. De toegevoegde waarde in migraties is essentieel voor succesvolle ECM-projecten. Xillio blijft het platform ontwikkelen om haar klanten continu te voorzien van de juiste toolbox voor ieder content project.

Meer informatie vindt u op www.xillio.com.

Tags:

Software

Company:

Xillio

Partners