25-08-2015

Lucom Benelux staat in MKB Innovatie Top 100

Deel dit bericht

Lucom Benelux is uitgeroepen tot een van de 100 meest innovatieve bedrijven uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Een panel van innovatie-experts maakte de selectie uit een groot aantal inzendingen. De Kamer van Koophandel presenteerde afgelopen donderdag de 100 geselecteerden. Op 1 oktober, tijdens de Dag van de Innovatie, wordt de exacte notering van de bedrijven in de Innovatie Top 100 bekend.

Lucom biedt een interactief WEBplatform voor de digitalisering van bedrijfsprocessen. Tevens biedt Lucom met ‘E-accorderen’ de mogelijkheid om ieder proces te accorderen met een breed spectrum aan digitale handtekeningen. Van een simpel vinkje voor akkoord of een zogenoemd PKI-certificaat waarmee de authenticiteit en integriteit van een document wordt bewezen tot een biometrische handtekening met meer bewijskracht dan een ‘natte’ handtekening.

Totaaloplossing voor papierloze processen
Veel bedrijven bieden alleen software voor de handtekening of om een bepaald proces te digitaliseren; de totaaloplossing van Lucom vormt het ideale samenspel tussen digitale handtekeningenoplossingen en het Lucom Interaction Platform, dat volledig papierloze processen mogelijk maakt – inclusief integratie binnen bestaande ICT infrastructuren.

Meer informatie over deze uitreiking vindt u op www.mkbinnovatietop100.nl.

Partners