02-09-2015

Qics stelt Advisie aan als business partner

Deel dit bericht

Successen behaal je nooit alleen, meent Qics. Daarom besloot het bedrijf samen te werken met business partners die bedrijven adviseren over de Qics producten en diensten. Om organisaties nog beter te kunnen adviseren, heeft Qics Advisie Business Solutions aangesteld als business partner.

Qics biedt (cloud)oplossingen voor het optimaliseren van het hele proces van plannen, tijdschrijven en factureren bij accountants en zakelijke dienstverleners. Dit zorgt niet alleen voor tevreden medewerkers en klanten, maar ook voor inzicht in projecten en de tijdsbesteding van medewerkers. Daarnaast biedt Qics een krachtige Business Intelligence oplossing voor organisaties die behoefte hebben aan betrouwbare, geconsolideerde rapportages en analyses uit diverse Exact administraties.
Advisie Business Solutions ontzorgt haar klanten door het optimaliseren van branche specifieke processen. Hiervoor bieden zij diverse eigen softwareapplicaties en software van strategisch gekozen partners. Omdat de huidige oplossingen voor urenregistratie en facturatie niet meer voldoen aan de eisen van Advisie Business Solutions, hebben zij besloten om de samenwerking met Qics aan te gaan. Naast QicsTime en QicsMilestones, neemt Advisie ook QicsAnalytics op in haar portfolio.
“Wij zijn blij om Advisie Business Solutions als business partner te hebben,” aldus Eddy Plasier, commercieel directeur bij Qics. “Advisie Business Solutions is een ervaren Exact partner met veel kennis van verschillende branches. Het bundelen van onze krachten zal ons zeker grote toegevoegde waarde bieden.”

“Advisie kiest voor innovatieve oplossingen die waarde toevoegen voor onze klanten. Advisie is een adviseur in de dienstverlening, supply chain (groothandel én productie), zorg en educatie met meer dan 30 jaar ervaring. Wij bieden totaaloplossingen die onze klanten ontzorgen, zodat zij zich met hun klanten kunnen bezighouden. Met Qics zien wij, in combinatie met Exact, veel voordelen voor onze huidige en toekomstige klanten,” aldus Wim van Twillert, commercieel directeur van Advisie Business Solutions.

Klik hier voor meer informatie over Qics.

Klik hier voor meer informatie over Advisie Business Solutions.

Partners