01-10-2015

Thinkwise beste Nederlandse deelnemer in RAD Race 2015

Deel dit bericht

Thinkwise kijkt terug op een geslaagde eerste deelname aan de Rapid Application Development wedstrijd, de RAD Race. Zij eindigden als beste Nederlandse team achter het Franse Nout en lieten  Mendix, Sales Force, Capgemini en ook Progress achter zich.

De opdracht
Het team van Thinkwise bestond uit Jasper Kloost en Anne Buit. In 2 dagen realiseerden zij een applicatie waarmee sportverenigingen een evenement kunnen organiseren om geld te werven. Thinkwise verwerkte alle functionele requirements in de applicatie, zoals het inrichten van het event met de doelgroep, kortingsacties, menu, afwijkende prijzen voor leden- en niet leden, het afhandelen van de inschrijvingen, betalingen en vouchers versturen. Op de tweede dag konden de wijzigingen binnen een kwartier verwerkt worden en was er nog tijd om de gebruikersinterface te optimaliseren en dynamische grafische planning en een maps component toe te voegen.

De uitslag
De jury was verdeeld over de uitslag en maakte een vergelijking met de Tour de France waarin Nout en Thinkwise de kopgroep vormden. Nout won deze nek-aan-nekrace en Thinkwise is geëindigd als runner-up en beste Nederlandse deelnemer.

Over de RAD Race
De RAD Race is een onafhankelijke programmeerwedstrijd. Tijdens deze wedstrijd nemen een aantal teams uit o.a. Nederland, België en Frankrijk het tegen elkaar op. In 2 dagen tijd moeten zij een realistisch administratief probleem oplossen en een volwaardig werkende business applicatie afleveren. De teams worden beoordeeld op de kwaliteit van de business applicatie door een deskundige jury.

Over Thinkwise

Thinkwise realiseert op een vernieuwende manier software met als resultaat snelle en flexibele bedrijfssoftware die precies doet wat uw organisatie nodig heeft. Deze bedrijfssoftware heeft een oneindige levensduur en is altijd direct beschikbaar voor Windows, web en mobiele toepassingen.

Partners