Registratie Cloud Expo NL en TelecomExpo 2011 open

Deel dit bericht

De registratie voor Cloud Expo NL en TelecomExpo 2011 is open. Via de websites van beide beurzen kunnen bezoekers zich toegang verschaffen tot de beurzen die op 7 en 8 december in de Jaarbeurs in Utrecht worden gehouden. Vorig jaar trokken de beurzen ruim 2600 bezoekers.

Cloud Expo NL kent op 7 en 8 december haar tweede editie. TelecomExpo wordt al voor de achtste keer in successie gehouden. Tijdens de vakbeurzen zijn in hal 9 van de Utrechtse Jaarbeurs alle noviteiten op het gebied van cloud computing en telecommunicatie overzichtelijk bijeengebracht. De toegang is gratis.


Naast deze beurzen vinden ook twee vakinhoudelijke congressen plaats. Op een afgeschermd gedeelte van de beursvloer wordt voor de tweede keer het Cloud Computing Congres gehouden. Topsprekers uit binnen- en buitenland geven hun visie op de laatste ontwikkelingen op het gebied van cloud computing.


In Media Plaza verzorgt het FttH-platform het FttX-congres 2011 met als titel ‘Slim innoveren’. Het congres besteedt vooral aandacht aan de kracht van nieuwe diensten bij de uitrol en ontwikkeling van glasvezel. Daarnaast is er aandacht voor nieuwe samenwerkingsvormen die ontstaan, zowel bij de uitrol van infrastructuur als in het ontwerp van interactieve diensten. Naast het aansprekende programma biedt het FttX Paviljoen op de beursvloer een blik op ‘slimme’ innovaties, nieuwe glasvezeldiensten en de technologie van morgen. Deze vakinhoudelijke congressen zijn niet gratis toegankelijk.

Partners