18-08-2011

Jan Willem Knop verkeert in select gezelschap

Deel dit bericht

Jan Willem Knop tot een select Nederlands gezelschap door het behalen van de titel ‘Certified Business Analysis Professional’. De Product Manager van Valori is een van de vier mensen in Nederland die het examen met goed gevolg heeft afgesloten en het certificaat hebben behaald.

Het IIBA, de beroepsorganisatie van en voor Business Analisten, verzorgt deze examens. De organisatie wil het vak van Business Analist verder professionaliseren in Nederland. De titel CBAP onderstreept dat Knop de meerwaarde van Business Analyse weet te bieden die organisaties in staat stelt meer rendement uit hun informatievoorziening en IT-investeringen te halen.
 
Wereldwijd zijn er 1372 CBAP gecertificeerde Business Analisten en dit jaar zijn er 260 bijgekomen. Certified Business Analysis Professional is een internationaal erkend certificaat voor professionals. Deze houden zich bezig met het inventariseren en analyseren van requirements en helpen organisaties de beste (al dan niet geautomatiseerde) oplossing voor de business te vinden.
 
Het CBAP-certificaat wordt toegekend na een zwaar beoordelingstraject. Dit bestaat uit aantoonbare ervaringsjaren in het vakgebied en een volwaardig examen dat elke 3 jaar moet worden ververst. Het certificaat wordt uitgegeven door IIBA (International Institute of Business Analysis).

Company:

Valori

Partners