22-02-2011

Managed Services Toolkit van Portland

Deel dit bericht

Portland Organic IT heeft een toolkit ontwikkeld voor IT-dienstverleners die hun toekomst zien in Managed Services. De toolkit bevat naast algemene informatie over Managed Services praktische voorbeelden om IT-dienstverleners te helpen bij een succesvolle transformatie van reseller naar volwaardige Managed Services Provider.

Dienstverleners die deelnemen aan de educatieve Managed Services workshop van Portland Organic IT, ontvangen na afloop deze gratis toolkit.
Portland Organic IT is een business unit van softwaredistributeur Portland Europe die zich volledig richt op Managed Services. Als eerste en enige Managed Services-distributeur in de Benelux is Portland er van overtuigd dat het traditioneel break-fix verdienmodel geen toekomst heeft en dat resellers zich beter kunnen focussen op het bieden van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening op afstand, op basis van een vaste prijs.
Dit jaar organiseert Portland Organic IT nog verschillende Managed Service Seminars in Nederland en Belgiƫ. De eerstvolgende workshop van de reeks workshops voor de zomer vindt plaats op 8 maart 2011 in Drachten. Bezoek voor meer informatie over de workshops of registratie: www.portland.nl

Company:

Portland

Partners