08-10-2015

Ciber introduceert concept om applicaties te moderniseren

Deel dit bericht

Ciber, Inc., een wereldwijde leverancier van bedrijfstechnologische services en oplossingen, presenteert vandaag Ciber Momentum™, een concept om applicaties te moderniseren. Organisaties kunnen met Ciber Momentum snel naar een moderne architectuur migreren die aansluit op de veranderende bedrijfsbehoeften.

“CIO’s benadrukken dat de modernisering van applicaties prioriteit moet krijgen binnen organisaties,” aldus Michael Boustridge, voorzitter en CEO van Ciber. “Tot vandaag was dit een arbeidsintensief proces waarbij software handmatig moest worden herschreven. Ciber Momentum automatiseert dit proces door verouderde legacy-applicaties snel om te zetten in volledig gedigitaliseerde bedrijfsoplossingen die mobiel of in de cloud toegankelijk zijn.”

Met Ciber Momentum Engineer™, de drijvende kracht achter Ciber Momentum, kunnen applicaties worden gemoderniseerd en kan consistente, hoogwaardige code worden gegenereerd. 80 tot 85% van de code wordt automatisch door de software gegenereerd, zonder vendor lock-ins of licentiekosten. Dit levert een tijdsbesparing van 60% op in vergelijking met de traditionele, handmatige migratie en maakt een snelle migratie naar een moderne architectuur mogelijk die inspeelt op de veranderende behoeften van de organisatie.

Legacy-applicaties vormen voor veel bedrijven een belemmering voor de migratie naar de cloud. Het gevolg is dat organisaties niet kunnen profiteren van de kostenbesparingen, snellere levertijden en operationele voordelen die de cloud biedt. Met behulp van Ciber Momentum worden bedrijfsoplossingen cloud ready gemaakt, voldoen ze aan de mobiele behoeften van gebruikers en kan de Total Cost of Ownership (TCO) worden verlaagd.

Partners