09-12-2015

COOLProfs stelt ervaren Rick Roubos aan als OutSystems-consultant

Deel dit bericht

COOLProfs, specialist in het ontwikkelen van innovatieve maatwerkapplicaties, heeft Rick Roubos in dienst genomen als OutSystems-consultant.
 
Roubos is reeds twintig jaar werkzaam in de IT-sector. Na zijn opleiding tot programmeur begon hij zijn carrière als ontwikkelaar bij een schade- en verzekeringsbedrijf, waar hij de migratie begeleidde naar een nieuw backend-systeem. Voor zijn overstap naar COOLProfs was Roubos werkzaam bij een softwarebedrijf dat was gespecialiseerd in het ontwikkelen van oplossingen voor de glastuinbouw, de scheepsbouw en de betonbouw. Roubos was hier projectmanager en tot zijn taken behoorden onder meer het ontwerpen van systemen, presales, demosessies verzorgen en het technisch beheer van de oplossingen. Bij COOLProfs gaat Roubos innovatieve maatwerkoplossingen ontwikkelen met behulp van het RAD-platform OutSystems.
 
Eric ten Harkel, Algemeen Directeur van COOLProfs, is content dat een ervaren kracht als Roubos de geledingen van het bedrijf is komen te versterken: "Rick had bij zijn vorige bedrijf al de verantwoordelijkheid om klanten te helpen bij het doorvoeren van innovaties. En dat is exact wat COOLProfs ook doet. De eisen en wensen van opdrachtgevers vertalen naar maatwerkapplicaties waarmee ze het verschil kunnen maken. Rick kent het klappen van de zweep en heeft de klantgerichte, doch kritische instelling die een goede consultant typeert."
 
Roubos: "Ik ben helemaal op mijn plaats bij COOLProfs. Het is een prettig bedrijf en als consultant werk je echt on site bij de opdrachtgever. Dat zorgt voor korte lijnen en een grote betrokkenheid bij wat je aan het doen bent voor de klant."

Tags:

People

Company:

CoolProfs, OutSystems

Partners