29-12-2015

Salesforce en Box maken cloud productiever

Deel dit bericht

Salesforce en Box introduceren Salesforce Files Connect for Box en Box SDK. Met deze nieuwe toepassingen kunnen collega's beter samenwerken, productiever zijn en hebben ze bovendien altijd toegang tot de juiste content.

“Oplossingen van Box en Salesforce helpen enterprise organisaties over te stappen naar de cloud, hun business schaalbaar te maken en hun relatie met de klant te verbeteren,” zegt Aaron Levie, medeoprichter en CEO van Box. ‘We zijn erg blij dat we met Salesforce de volgende innovatieve stap kunnen zetten. Met deze nieuwe tools kunnen onze gezamenlijke klanten optimaal gebruik maken van hun dagelijkse content in Box, direct via Salesforce.’

Salesforce Files Connect voor Box
Zonder het Salesforce-platform te hoeven verlaten, kunnen gebruikers van Box naadloos in Box-bestanden zoeken, samenwerken en bestanden delen via elk apparaat. Alle toegangspermissies en security-eisen van het originele bestand blijven hierbij behouden. Content opgeslagen in Box kan nu gemakkelijk verbonden worden aan records, users en groups in Salesforce. Hierdoor kan een salesmedewerker bijvoorbeeld gemakkelijk samenwerken met een productmarketeer via dezelfde bestanden in Box.

Box SDK voor Salesforce
Met Box SDK for Salesforce kunnen ontwikkelaars de contentmanagementfunctie van Box gebruiken in elke app die ze op de Salesforce App Cloud ontwikkelen. Daarnaast geeft Box SDK ontwikkelaars de mogelijkheid om de beheerfunctionaliteiten te gebruiken in processen en voor maatwerk. Denk hierbij aan een maatwerkapplicatie voor een specifieke industrie, zoals de financiële sector, de gezondheidszorg of overheid, waarmee op een betrouwbare manier content gemanaged kan worden vanuit Box.

Partners