14-01-2016

Oracle opent Cloud Sales Center in Amsterdam en zoekt 400 nieuwe Cloud Sales Professionals

Deel dit bericht

Oracle gaat 1400 cloud sales professionals werven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De nieuwe werknemers zullen een belangrijke rol spelen bij het uitbreiden van Oracle’s cloudbusiness in deze regio’s. Dit geldt ook voor Nederland, waar Oracle investeert in vierhonderd nieuwe posities en waar het een nieuw Cloud Sales Center opent in Amsterdam. De overige werving binnen EMEA richt zich op vijf andere locaties: Caïro en Dubai (Midden-Oosten), Dublin (Ierland), Málaga (Spanje) en Praag (Tsjechië).
 
Oracle beschikt over een gerenommeerd hoofdkantoor in Utrecht en is trots zijn aanwezigheid uit te breiden naar Amsterdam. De opening van de nieuwe vestiging biedt Oracle toegang tot nog meer talent op de Nederlandse arbeidsmarkt en opent een deur naar enkele van de grootste merken van Europa, die ook in Amsterdam zijn gevestigd.
 
Naast het werven van het beste talent op de genoemde locaties is Oracle op zoek naar medewerkers binnen de EMEA-regio met verschillende ervaringsniveaus: van gemotiveerde salesprofessionals met twee tot drie jaar ervaring tot en met ervaren senior salesprofessionals

De werving van 1400 nieuwe cloudsalesprofessionals voor zijn EMEA-verkooporganisatie volgt op Oracle’s investering van miljarden dollars in de ontwikkeling van het meest complete portfolio van cloud computing-diensten. Oracle’s cloudtechnologieën bieden een totaalpakket – van een veilige computing-infrastructuur tot eersteklas zakelijke cloudapplicaties. Oracle biedt op dit moment meer dan zeshonderd verschillende cloudapplicaties aan die – in combinatie met zijn uitgebreide on-premise hardware- en softwareaanbod – de mogelijkheid bieden om bedrijven te helpen hun gehele zakelijke computing-omgeving naadloos te beheren tijdens de overgang naar de cloud. In de afgelopen zes maanden verwelkomde Oracle bijna 1.500 nieuwe Software-as-a-Service-klanten (SaaS) en meer dan 2.100 Platform-as-a-Service-klanten (PaaS).
 
Loïc Le Guisquet, President EMEA en APAC van Oracle: “Het zijn opwindende tijden voor Oracle. We breiden onze saleskracht uit om onze klanten te ondersteunen tijdens hun digitale transformatie. Daarom werven we 1.400 intelligente, ambitieuze salesprofessionals binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika, en zijn we op zoek naar sociale en gemotiveerde individuen die onze klanten helpen om te voldoen aan digitale behoeften, en bij het toekomstbestendig maken van hun business. We zoeken mensen die willen bijdragen aan de grootste trends op het gebied van business en technologie. Iedereen die echt het verschil wil maken met zijn technologiecarrière, is van harte welkom te solliciteren bij Oracle, The Cloud Company.”
 
René van Stiphout, country leader bij Oracle Nederland: “Nederland vormt een steeds grotere cloudmarkt binnen EMEA, nu bedrijven steeds meer gebruik maken van het volledige potentieel van de cloud. We kijken ernaar uit briljante, visionaire cloudsalesprofessionals te verwelkomen, die klanten helpen optimaal gebruik te maken van cloudsoftware, -platforms en -infrastructuur. Zo brengen zij hun zaken naar een heel nieuw niveau.”
 
Kajsa Ollongren, locoburgemeester van Amsterdam: “Ik ben blij dat Oracle werkt aan zo’n grote salesoperatie in Amsterdam. Veel Amerikaanse techbedrijven profiteren van het feit dat Nederland een digitale toegangspoort is naar Europa, met een uitstekende IT-infrastructuur. Oracle’s beslissing laat zien dat Amsterdam nog een sterk pluspunt heeft in het aantrekken van belangrijke bedrijven, met zijn hoogopgeleide en meertalige arbeidspotentieel. We zullen er alles aan doen om Amsterdam tot een van de drie belangrijkste Europese start-uphubs te maken met ons StartupAmsterdam-initiatief. Het aantrekken van belangrijke namen als Oracle verrijkt de groeiende Amsterdamse techsector. Ik wens Oracle alle succes en we kijken ernaar uit onze nauwe relatie met het bedrijf voort te zetten.”
 
Minister Henk Kamp van Economische Zaken: “Goed dat Oracle naast zijn hoofdvestiging in Utrecht ook een kantoor opent in Amsterdam. Hierdoor komen er vierhonderd nieuwe banen beschikbaar. De keuze van Oracle bevestigt weer dat buitenlandse bedrijven zich graag in Nederland vestigen. We hebben een goed vestigingsklimaat. De bevolking is hoogopgeleid. We hebben een uitstekende fysieke infrastructuur en onze digitale snelwegen behoren tot de wereldtop.”
 
Oracle heeft een speciale website ingericht voor sollicitaties: http://experience.oracle.com

Tags:

Cloud

Company:

Oracle

Partners