20-01-2016

Samenwerking Unisys en AWS biedt beveiligingsoplossing via publieke cloud

Deel dit bericht

Unisys Corporation en Amazon Web Services (AWS) gaan samenwerken om bedrijven de Unisys Stealth microsegmentatie beveiligingsoplossing via de publieke cloud van AWS te kunnen bieden. De samenwerking voorziet klanten van AWS van een zeer geavanceerde beveiligingsoplossing, terwijl klanten van Unisys gebruik kunnen maken van het gemak en de schaalbaarheid van de snelst groeiende publieke cloud ter wereld.

Unisys heeft het Stealth-pakket geoptimaliseerd om AWS-gebruikers een snelle en eenvoudige manier te bieden om belangrijke informatie en applicaties te beschermen tegen de groeiende dreiging van hackers die het voorzien hebben op de publieke cloud. AWS voorziet klanten in 190 landen van een robuuste en uitgebreide cloudinfrastructuur. Door Stealth en AWS te integreren, kunnen organisaties eenvoudig beveiliging inbouwen, voldoen aan de reguleringen en hun virtuele machines middels microsegmentatie afschermen van andere klanten wanneer ze in de cloud werken.
Het partnerschap bestendigt de toonaangevende positie van Unisys op het gebied van IT-technologie en –diensten gericht op veilige digitale transformatie. Daarnaast illustreert het de kosteneffectieve strategie van Unisys: samenwerken met toonaangevende bedrijven voor cloudcapaciteit, wat aansluit op de eigen expertise op het gebied van infrastructuur, servicemanagement, analytics, applicatiediensten, software en beveiliging.

Dankzij de integratie van Stealth in AWS, kunnen gebruikers snel en eenvoudig hun eigen cloudgedeelte met microsegmentatie afschermen van andere gebruikers, terwijl ze gebruik kunnen blijven maken van hun eigen encryptiesleutels. Ze kunnen hun eigen interne beveiligingsmaatregelen samenvoegen met die van de cloud, encryptie van virtuele machine naar machine afdwingen, en zo het aantal kwetsbare plekken verminderen.

Daarbij stelt Stealth voor AWS bedrijven in staat om workloads veilig van datacentra naar de cloud te migreren, toegang te reguleren via bestaande identificatiesystemen, waaronder Active Directory of LDAP, en eenvoudig geïntegreerde leveranciers aan microsegmenten toevoegen zonder hen volledige toegang te geven – en dit allemaal op packet level, zonder nieuwe hardware, firewall-regels, of aanpassingen aan applicaties.
Unisys Stealth-software maakt gebruik van op identiteit gebaseerde microsegmentatietechnieken en encryptie, om data en applicaties in de AWS-cloud te beschermen. Stealth-bescherming maakt data en applicaties onzichtbaar voor hackers en ongeautoriseerde gebruikers door het verkeer tussen alle door Stealth beschermde endpoints te versleutelen.

Klanten kunnen Stealth direct via AWS Marketplace bestellen. Unisys biedt bedrijven hier ook een 'testdrive' aan: een privé-sandbox die gebruik maakt van Stealth. Middels een uitgebreide handleiding en instructievideo kunnen organisaties meer leren over Stealth en hoe het werkt, zonder dat er betaald hoeft te worden voor AWS. Daarnaast kunnen bedrijven die hun lokale infrastructuur willen uitbreiden naar het AWS-platform gebruik maken van de ‘cloudbursting’ mogelijkheden van Stealth, waarmee het verplaatsen van beveiligde workloads naar AWS wordt geautomatiseerd.

Company:

Unisys

Partners