15-02-2016

Rackspace introduceert Private Cloud powered by Red Hat

Deel dit bericht

Rackspace introduceert Rackspace Private Cloud powered by Red Hat. Dit is een OpenStack private cloud as-a-service en maakt gebruik van het Red Hat Enterprise Linux OpenStack-platform. Dit aanbod breidt de keuze binnen het Rackspace OpenStack-as-a-Service-aanbod verder uit. Rackspace onderstreept hiermee zijn streven van het leveren van de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke OpenStack private en hybride clouds ter wereld.

"Rackspace is voorloper in OpenStack clouds en we bieden het meest geavanceerde OpenStack productportfolio in de industrie. Daarom zijn we blij met de uitbreiding van onze managed services en expertise naar het Red Hat Enterprise Linux OpenStack-platform”, zegt Darrin Hanson, vice president en general manager van OpenStack bij Rackspace. "We helpen bij het vereenvoudigen van OpenStack door simpelweg de complexiteit te elimineren en het als een ‘as-a-service’ aan te bieden aan klanten in hun eigen datacenter, een Rackspace-datacenter of op een co-locatie-faciliteit.”

Rackspace Private Cloud powered by Red Hat wordt volledig beheerd door OpenStack- en Red Hat-experts van Rackspace en wordt geleverd op basis van Fanatical Support. De service biedt de voordelen van de public cloud en de prestaties van een enterprise-omgeving. Rackspace biedt OpenStack API uptime-garanties van 99,99 procent. Rackspace beheert en onderhoudt de Red Hat-omgeving inclusief de onderliggende Red Hat Enterprise Linux, Red Hat Satellite en het Red Hat Enterprise Linux OpenStack-platform zodat klanten kunnen focussen op de business-applicaties en niet op de infrastructuur. Een extra feature is dat klanten de flexibiliteit hebben om hun eigen Red Hat-abonnement mee te nemen naar Rackspace via Red Hat Cloud Access.

Rackspace biedt klanten de volgende voordelen via zijn aanbod van Rackspace Private Cloud powered by Red Hat:
* Red Hat Certified Solution - Deze oplossing is gecertificeerd voor het Red Hat Linux OpenStack Platform, dat specifiek is ontwikkeld voor enterprises en wordt ondersteund door een breed partner ecosysteem.
* Minder complex - Klanten hebben een ‘single point of contact’ dat zorgt voor de inzet, het beheer en onderhoud van hun private cloud.  

"We zijn zeer blij met de introductie van Rackspace Private Cloud powered by Red Hat. Deze oplossing zal de adoptie van OpenStack verder doen accelereren omdat het de cloud als een managed service aanbiedt aan klanten”, zegt Radhesh Balakrishnan, general manager, OpenStack bij Red Hat. "Red Hat en Rackspace werken al lang samen aan het leveren van gezamenlijk oplossingen aan klanten en we kijken ernaar uit om samen nieuwe klanten te kunnen bedienen met dit uitgebreide aanbod.”

Rackspace Private Cloud powered by Red Hat is vanaf heden beschikbaar voor klanten over de hele wereld.
Meer informatie: https://www.rackspace.com/cloud/private/openstacksolutions/openstack

Tags:

Cloud, Openstack

Company:

Rackspace

Partners